Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija nas je okupirala medijsku,rak je njihov,svi njihovi kanali su nam servirani na našim kablovskim operaterima,a naš niti jedan kanal nema u srbiji.Zatim srbija sve kupuje po rs da nas okupira telekome,hoće energetiku i centrale i prave aerodrome a naši slijepci ništa ne vide a tu rusija gura da nas u jednom momentu unipte.Košarac potpomognut našim izdajnicim šćepom Radončićem i medijskim kvislinzima koji su uzeli pare i plačenim tkz analitičarima nas uvlače u veliku srbiju.
Prvi ja bi digao ustanak i teško onom bošnjaku koji popljuje šehidsku krv i genocid i uvuče nas u bilo kojisavez sa srbijom,pa i dosad su nas okupirali sa ceftom šta bi tek onda bilo uništili bi nas i okupirali mirnim putem.TO BI BOŠNJACIMA BILO ZADNJE I NEPOPRAVLJIVA HISTORIJSKA GREŠKA.TKZ ANALITIČARE I POLITIČARE KOJI SU UZELI VELIK NOVAC DA NAM OVO PROVUKU KAO KUKAVIČIJE JAJE TREBA DOBRO ISPITATI I POHAPSITI DO ZADNJEG.
@republikanac70 sve tacno ali jedna podatak nedostaje. Cijim parama? Sve je to opet zapadnjaka. Da nije od zapadnjaka ne bi tirali na svaki mig. Nema veze sto su im usta puna druge price.
...Otvoreni Balkan???...htio si reci Velika Srbija mozda?...e pa naravno da se nismo prikljucili,niti cemo se prikljuciti tom propalom projektu...
Kakav Mini Šengen? Mi smo izašli iz Jugoslavije i sad treba da pravimo novu?
Kakve opstrukcije k....u. Ne želi to i tačka. To je politička odluka mna nivou Države.
Sve i da je mini šengen povoljna i dobra stvar za BiH, vrijeme je da vidite kako to izgleda kada korisne i svakodnevne stvari bivaju blokirane... Vi to radite 30 godina i sad se kao ibretite i čudite kada vam se to vrati...
Djesi ti opstrukcijo zvani pijanka u vrijeme korone? Ima li lakvih tuluma gdjegod Kosarac?
Velika srbija i velika Albanija nikad neće zazivjeti,eto za veliku Albaniju covjek i da harali zbog Kosova ali vama nikad
Hrvatski predstavnici su se izjasnili da će blokirati eventualni ulazak u ovo smeće.
Ministrica vanjskih poslova Turković je već prošle godine potpisala pristup BiH "mini šengenu". O važnim stvarima se u Federaciji malo diskutuje a o ne važnim puno. Sad kao neće da pristupe. Svašta. Nemaš izbora. Ako se SDA odlučio za Srbiju onda se ide u otvoreni balkan. Mogli su se odlučiti za Hrvatsku i EU, onda se ide u EU. Pelješki se ne bi morao ni praviti.
KEPEC,KAD PRIZNAŠ INCKOV ZAKON,ONDA MOŽEMO O TOME PRIČATI.
Toliko je neobjašnjivih politika iz RSa korona ministre
Koga su zmije grizle i gušteru ne vjeruje.Nedavno slušam nekog srbskog stručnjaka koji analizira 92 i kaže da su bošnjaci poslušali Adila Zulfikarpašića,Fikreta Abdića,Filipovića i ine da ne bi ni jedan bošnjak poginuo.Možda bi ih manje poginulo kao civili oko Drine ali bi zato ginuli po zamišljenim granicama velike srbije kao topovsko meso.
Jasta je “sansa za prosperitet”, zajedno sa Srbijom, Makedonijom i Albanijom. Sve balkanska bijeda.
Komicno, dodik se bori za napredak bih a bakir sad blokira. Dodiku kao krivo sto bih ne moze napredovati. Kad se dirnu licni interesi odmah ljubav prema bih proradi
Na jednoj strani Evropa, a na drugoj samo Balkan. Težak izbor, ali samo za budale. Šta to Balkan nudi šta Evropa nema?
Mali, otvoreni, zapadni kako god prvo rezolucija u parlamentu Srbije o Genocidu u Srebrenici,i zakon o kažnjavanju onih koji negiraju Genocid u Srebrenici i veličanje osuđenih ratnih zločinaca... Granice utvrđivanje ozvaničiti granice ( koje su bile i da sve i jedna članica može izaći iz te institucije bez problema) GLAVNI CENTAR MORA ,PAZI MORA BITI SARAJEVO. itd. Čist račun znači o duga ljubav a ovako kako sad to AV i drugi potpisuju Nejma od toga Ništa..
Триќ у целој причи је да Србија тим начином пљачка мањи БХ ентитет
Kao i BIH u cjelini ćiji dio je RS entitet.