Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko je@e nase ljude bitno je da hrvatima i slovencima nista ne fali. treba biti dobar domacin
Duguje još 40 miliona drugima ! https://www.akta.ba/resources/Article/LargeImages/0d854de9-11fe-4df0-82d0-527c3485e0fdgubitnici.png
I ove firme su budalaste... svaka se kreditima i na crte vade... ko fukare.. sve u teku pišu...nigdje para
@ZutiMacor eo nista.. sta mai kod tebe?
Vjerovatno ih ne dira poreska i druge inspekcija, mogu dobiti neke povoljne kredite, direktori da za sebe izvuku ponešto...dok su podobni i daju.
Duguje još 40 miliona drugima ! https://www.akta.ba/resources/Article/LargeImages/0d854de9-11fe-4df0-82d0-527c3485e0fdgubitnici.png
ma sve je ok, nema razloga za brigu ha hahahh
Dobitcete dug al u kur@u...
Krave na apartima 😁😁
Ne bi da imenujem, ali ima firmi kojima se i više duguje. Ovdje u Bosni. A oni bi pare da izvlače, i da vraćaju ruskim bankama. Povaliće uvi uspješne firme i u Hrvatskoj kao Kraš ili Podravku, pa njima duguju ni sami ne znaju koliko.... Mislim da će na žalost u Bosni završiti kao Tuš, samo se nadam da će dugove vratiti.
@Veteran1965 Evo ja cu imenovati: Boreas 40mil Spanish market 1 mil Orbico preko 60mil Da nastavim?
Vindiji agrokor duguje vise od 100 mil eura , fraku i podravci cifra takva da se samo sapuce
Nisam ekonomista, ali meni nikako nije jasan taj biznis "na teku" ili "na crtu", "veresiju". To me podjseca na one seoske prodavnicice, gdje se na lijepe oci davalo komsijama, pa se naknadno naplacivalo. Ovako ozbiljna firma treba da posluje kako treba, a ne tako seljacki. Ccccc Nekome prodas nesto, ne naplatis recimo 3 mjeseca, i ti i dalje nastavljas da poslujes s njima, NADAJUCI se naplati. Ravno samoubistvu.
kad imas na strani kupca jakog igraca na trzistu ima vecu pregovaracku moc te nakon prvih isplata kada pocne kasnit ne isplati se prekidat dostavu jer nemas novog kupca tj stajala bi ti roba na skladistu, a i ponekad je bolje pocinjat projekte na kredit nego iz vlastitih stedstava zavisi od ocekivanog povrata
Klempa
Ne znam koja im je prodajna cijena prema Konzumu, ali ako uzmemo da je i 1,8 KM /lit, znaci ovi su Konzumu dali 1 milion litara onako na dodjem ti. Koliko je to slepera? Bemti sta je radio taj Konzum.
Da, neke prodavnice zaradjuju i 100% po artiklu, sramota!
hoćemo im halalit?
mora da će im vratit kad naśa Vlada svjesno podržava kriminal Agrokora!
Gdje je ta Bosanska Dubica? Ja znam za Kozarsku Dubicu i ona je u Republici Srpskoj.
@MagnesiumD3 Tuzla nije genocidna.