Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet bosanci iz viceva komentarisu krupne stvari, ljudi se bogate dok vi naprdjujete o svojoj pameti na klixu. Da ste toliko pametni ne bi vas 20 godina ebavala vlast, retardi glupi.
Mislio kupiti 4 kad su bili 2500USD, reko sacekacu da malo padne, kad ono trš prc šuk.
Поздрав свима, желим вам препоручити веб страницу за вас да купим и прода биткоине са мојим динаром у србији. Они су cryptoexmart.com. Они су боља кованица.
Hey ! Facebook Rumoured To Launch Digital Tokens. Read here --> https://cryptocomes.com/facebook-rumoured-to-launch-digital-tokens
Mi trebamo napraviti MC Malina Coin !
Tek elektronska valuta stigla do Austrije koja radi svoju valutu.
"Postoje sada kafići gdje možete plaćati bitcoinom" 1 bitcoin=15000 $ kako kusur vratiti?? #samopitam
bplje da nisi pitao :D
@John_Smith platiš sa 0.0000001.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istakao je da bi trebalo da se do 2021. godine generira novi bitcoin kroz proces takozvanog "mininga" Ne do 2021, vec do 2140. Sredinom 2020 je "reward halving" tj. minerska zarada ce biti upola manja nego danas.
ja bi kupio bitkojn al nmg onda hljeba uzet jbg
dobar dan, ja sam satoši nakamoto
Drago mi je. Ja sam Nakitu Tenatako.
Izlažem se negativnim komentarima, ali za one koji ovo kontaju, pogledajte BTC Futures: goo.gl/K1ihVJ. Predviđanja su u pravcu povećanja cijene BTC-a. Banke i Wall Street se (za sada) nisu snašle i pokušavaju da stave BTC pod kontrolu, ali ih stvarnost (cijena) svakodnevno demantuje. BTC je alternativni način čuvanja vrijednosti i šteta je ne biti dio ove priče. Budite oprezn, ulažite novac koji vam nije krucijlano važan i educirajte se, svakodnevno...
I jedno i drugo reklo bi se
Nikad necu zaboraviti stih koji naucih u onom sistemu: Ko bi gori... sad je dole, a ko bi dole... sad je gori
@keran kolo srece vrtec se ne prestaje - ko bi gori sad je doli - a ko doli gori ustaje
@Vandal88 Ipak je to davno bilo, pa se slabije sjecam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stop zapošljavanju bez konkursa i sa naštimanim konkursima u državnoj upravi
Maline su isplaćene u bitcoinima
Za sada jedina mjenjačnica koja radi je www.goo.gl/4zRGMY i fino radi i isplate zarađenih kriptovaluta u KM i uplate sa kartice kao depozit za trgovinu.
MIslio sam za nas u BiH. Čekam verifikaciju od 3-4 glave mjenjačnice, ali izgleda da smo na sivoj ili crnoj finansijskoj listi i da su nam mogućnosti (šanse) da sudjelujemo na ovom tržištu ograničene, da ne kažem, jako male... Za sada pouzdano radi samo mjenjačnica u gornjem linku (refferal uključen, tnx), ali radi sigurno ... Sretno...
https://imgur.com/a/mt8VB Nije neka enormna zarada, ali za 7-8 dana, ne radeći ništa, dobio sam cca. 200 eura. Naravno, mogao sam i zijaniti, ali Bitcoin svakodnevno raste...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sam sam kriv što sam lijena cicija. Prije pet godina je jedan student branio diplomski na temu BitCoin ( a bio sam mu u komisiji), i rekao da je BitCoinu opala vrijednost sa oko 100 bitcoina za dolar na 1000 bitcoina za dolar i razmišljao sam "Ko je lud da ovo kupi?"
Nadam se da se izvuko a ne samo prezentirao..