Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pratite stvari u kontinuitetu, Klas su uzeli tesanjci, koji vec dokazano znaju raditi. To su pokazali i kroz privatizaciju Vispaka iz Visokog. Za dvije do tri godine uzet ce najmanje jednu trecinu trzista hljeba, tjestenine na trzistu Sarajevskog,Tuzlanskog i Zenickog kantona. Nisu to kriminalci koji pokradu drzavno bogatsvo i odnesu vani u banke, kako bi obezbijedili svoje porodice i praunucad. Raspitajte se malo prije nego nesto kazete kako funkcionisu firme tipa Hifa group, AS Group i slicne firme iz Tesnja. To je primjer kako treba raditi.
Fascinira neiformisanost koju pokazuju komentari na ovu temu.
Otkako propali (SDA) tajkuni prodase kompaniju krenu bolje. Zelim puno uspjeha novim vlasnicima, a onima prije njih koji su radnike ostavljali bez posla, plate i doprinosa sve najgore. I da dozive onu staru "Dabogda imao, pa nemao".
Ovo su sve bosanski giganti,Klas,Vispak,Tešanjska voda.....Ajmo ljudi,navalite,kupujmo njihove proizvode!!!! Meni je duša ko nebo kad pojedem nešto što Vispak napravi,ili kad popijem neku Tešanjsku vodu!!!!
Ne kaze se niti izgovara "ajmo". Pokusaj s slovom i glasom "hajmo", ako si clan vecine u ovoj asocijaciji BiH! Ako nisi, tyvoj izbor.
bravo,,bravo..kupujmo domace,,hranimo nasu djecu,, ne dajimo pare onima koji su nas do juce klali i ubijali...
Još da ima volje da se domaći proizvodi obilježe jedinstvenom podlogom za cijene po radnjama.
Ovo su SDA-ovska posla pred izbore!
Klas je SDA-ov Celnici u Srebrenici bliski SDA = zamazivanje ociju narodu..
Čelnici Klasa vjerovatno misle da je ovo dobra reklama, pošto je svijet emotivno vezan za Srebrenicu. E, pa nije!!! Radite svoj posao i uspjehe pokažite zapošljavanjem u svojim tvornicama, a sasvim je svejedno je li ta pšenica koju ćete otkupiti iz srebrenice ili nekog drugog dijela BiH. Cijela BiH skupa ne proizvodi pšenice ni za 10% Klasovih potreba. Malo popustite,moliću. Neka ste kupili Klas, to je u redu, ali se nemojte preseravati. Nije raja glupa kao što mislite.
biznis na balkanski nacin je inace unikatan. razgovarati o otkupu "svih" proizvoda ,a da se ne zna ni kolicina,ni kvalitet a ni cijena je u najmanju ruku budalestina.
Ovo je najvjerovatnije neki reklamni trik. Otkupiće neku minimalnu količinu da zadobije simpatije kupaca u Sarajevu. O kvalitetu i cijeni će tržište da se izjasni.
na ovakav nacin ne posluje ni jedna firma u svijetu. jednostavno velika laz.
SAMO DA KO NE NADJE U BRASNU NECIJE KOSTI
mamu kad sam ti jebao jedva je usao zapinju kosti pa sam prvo vodovodnu cijev ugurao da razradim....
I ovaj Klas prop'o ko žeton :/