Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je Bingo dobio koncesiju. Necu valjda ja dobiti. A plata radniku 450KM. Izgradio carstvo na robi sa isteklim rokom trajanja. Firma za pohvaliti.
Mislite Robovlasnička struktura BINGO preuzela koncesiju
Bolje ti je da te SDA gura nego NASA da te lansira u Mars...
mogu zamisliti pregovore oko tala . ovdje je bilo barem 10 gladnih usta
hahahaha Zasto tom ''privatniku'' Bingu ne predate Autoceste, covjek gradi, izgradjuje, kupuje sve redom bez obzira cimese bavi firma, pa neka izgradi i Autoput VC, dajte mu i rudnike da kupi, haman se razumije u sve poslove pa neka osposobi i rudnike da budu profitabilni hahahah Koja drzava u pm. U svijetu nigdje ne postoji takav monopol i takva budalastina da jedna firma jedne stranke SDA kupi toliko firmi. Lafo ''domaca firma'' koja uvozi 90% proizvoda koje prodaju.
@podstanarxxl Ali hajde, siri siri vezeni peskiri, kad se kolo razvije firma ce da se razbije. Agrokor na Bosanski nacin koji ce dotuci BH privredu.
@podstanarxxl Kad SDA prvi put dozivi totalni krah, tada ce i Bingo na bubanj.