Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2B jednako je 2triliona, bravo
Dobro su napisala tj prepisali od nekoga. Kod nas je milion, milijarda pa bilion, trilion itd a ameri nemaju milijardu pa je direktno bilion. Provjeri na googlu
Svuda muljaža a naši fondovi su šampioni..
Jeeesu,muckali su..ali ne ko ovi..oni su muckali u skladu sa propisima 🤥
Njemačka je bankrotirala, svi fondovi opljačkani (penzioni, zdravstveni, investicijski), a vlada održava privid da je sve ok prekomjernim štampanjem novca. Hladan tuš slijedi mnogima koji još pojma o tome nemaju
Interesantna teorija
germanske prevare,normala
@Gr00Ber jel me to zahebavas ??! pa druze ili si hebavo ADU sirokog osmjeha ili si glup ko noc.Izvini za uvredu, ali da ti posaljem link?!?!?!? Link za njene racune??? Nemoj Brajo NEMOJ! 2014-2021! Sretno nam svima! IZBORI SU FARSA! POLA KLIXA SU STRANACKI BOTOVI! ULICE CE OPRATI ZLO.......2014.
ADA NOVALIC IMA 52 MILIJJJONA KM NA RACUNU...a ti se Muzafere brckaj......a i Gorica je malo JACA....Isti kujac ! 2014-2021!
2014 je i IMAMOVIC isfurao za Sarajevo! Radoncic objavljuje da 200 kg drogA ceka protestante.....#drugopoluvrijeme 2014-2021! NEMA DRUGE SVE JE VEC OPROBANO! ! ! IZBORI SU FAAAARASA!
ADA NOVALIC sljakala u FIA agenciji ( plac za djecu politicara sa 2000+ platama ) Pogledati spisak zaposlenih! ADA NOVALIC ima 52 000 000 KM na racunu...Mic po Mic...nece ostati kamen na kamenu.Samo da se fokusiramo na Poljine i da #drugopoluvrijeme DODJE.3000 osoba je potrebno, niti 1 vise...posutat sve redom.Policija je spustila palice, OS BiH i sve ostale UHLJEBSKE strukture su PALE.Vojkovice da napunimo....
@SrbinIslamskeVjere1 Braders...Nisi glup, ukljuci malo mastu...sta bi ti uradio i kako bi dosao do podataka!?! U pogledu reda....Valja zauzet KOTU...nece se sama zauzeT!...Prvo POLJINE i #drugopoluvrijeme 2014-2021...RS pipl kada vidi padanje BAKIRA I ELENE...sta milis da ce se desiti??? Pomognimo sebi, pa cemo si pomoci uzajamno....Poljine-BL-Mostar..Eazy Game..#JOINTHECLUB ....Ima nacina i IMA NADE!