Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav mastovit naziv firme - ADO TRANS hahahahahhaha nesto kao TIŠKO BENZ
Ramic stari prevarant i vlasnik Asfalt gradnje,treba ga na robiju aklo nista ono zbog gradnje tunela Hranjen gdje je ukrao 5 miliona km.
Na Hranjenu gradi Euro Asfalt čiji je vlasnik Ramic, bilmeze jedan
Steuja Semsudin Mehmedovic
Od svih visočkih kompanija ostao IGM I MEGA TRANS, ostalo sve pokupovali džematlije što daju mizerne plate ni za preživitii vispak drže tešanjci, vgt osiguranje preuzelo grawe , ktk razgrabili lokalni dobri pošteni insani ...
Jedan ratni profiter kupio od drugog sto je pokrao : Visocanin.
Ado je dobar momak, samo vise treba da drzi do kvaliteta radova pri gradnji... Ime treba graditi na kvalitetu Aduka.
Nije AdoTrans nego JadoTrans!Nadimak su zasluzili zbog nacina izvođenja radova.Da vidite kakav su masakr uradili u Kreševo.Stanovnici hoće peticiju da pišu da im se zabrani apliciranje na tendere na području Kreševa.
SDA propassst