Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nema dijaspore i zivog kesa ,travu bi mi svi pasli kao poslije drugog svjetskog rata
@Sprzo307 Što reće "pošteni" Novalić, šta hoće oni donesu pare i htjeli bi ih trošiti a da mene ne pitaju, oporezovati ću ih, ja moram dobiti svoje.
Od prilike... Vec ovaj period kako je corona kako dijaspora slabije je tu prisutna,jako se primjeti.. Para sve manje...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Što prije dotakne dno, prije ima nade za primjenu
Mi smo na dnu odavno A sad nijemo gledamo kolika je ta """dubina dna""
@newbot Živkovići su nam obećali zlatne kašike i 100.000 radnih mesta. Ja sam glupi bošnjo i ja im verujem..
BiH je država na Fadilovom respiratoru
Dok je korumpirana stranka SDA na celu sa ovakvim celnicima odavno nam se crno pisalo
Novalicu, gdje si sada!
Smanjiti broj uposlenih u javnom sektoru, sredstva usmjeriti u podsticaj realnom sektoru, povecati mininalac I plateznu moc radnika....
Pa gdje nece biti bankort ko nas vodi trebao je davno biti pokrali sve moguce sto se moze pokrasti prodali sve moguce drzavne firme,zemljista unistili sve fabrike firme drzavne da bi privatnici mogli zaradjivati
Zagorijelom loncu vatra ne smeta - tako i BiH recesija i bankrot. Sirotinja odavno živi u bankrotu, tajkuni na milione novca na crno imaju. Sva BiH je jedan vidi sive ekonomije i crnog tržišta ne rada na crno. KOji experti sada mogu proračunati ekonomsko kretanje BiH?
Neka sve ide u 3 PM
Normalno,i to znaju svi🤣
@AmidzaGagara loca
Posteno da vam kazem drzim fige da bankrotiramo.. Pa kad smo stoka, kad biramo korumpiranu i nesposobnu vlast jer su "nasi" bolje nismo ni zasluzili. Bankrot bi nas natjerao na promjene.
Dok je MMF-a i Svjetske banke od kojih se BH vlasti zadužuju u milijardama KM kako bi održali javni sektor, budžetari se ne trebaju brinuti za plati. 6 dijaspora i uplata poreza ne može podmiriti samoplate koje Bh društvo koštaju godišnje preko 3 milijarde maraka. Svi ostali (realni sektor,penzioneri, nezaposleniu, studenti, djeca i bolesnici) su za BH vlasti nebitni.
Kliksovci u ekstazi.
Da hoce bankrotirat drzava, da ne bude penzija i plata u javnom sektoru, volio bih vishe nego ista... onda bi narod konacno shvatio sta stoji iza politike "zavadi pa vladaj"....
Faruk Hadzic i Admir Cavalic bi i Svicarskoj predvidjeli bankrot. Sklonite negativce sa stranice. Sta se to njihovo obistinilo prethodnih godina? Dosta je narodu crnih vijesti.
klixova misija jeste da siri pesimizam, crne vijesti o raspadu drzave, o raspadu banaka, o podjelama, o braniocima BiH kao lopovima itd. Sramotno!
Kriza je u Bosni i Hercegovini za sve osim za budzetski sektor, koji jauce cim im kasni regres tri dana, prijete tuzbama i protestima ako se ne ispostuje kolektivni ugovor. Ko je pitao radnike Energoinvesta, Hidrogradnje, Krivaje, Šipada i drugih giganata koji više nema, gdje su i kad su regresi. Kriza je u Bosni vec 30 godina i bice i narednih 30 godina, a mi za to vrijeme pitajmo se, gdje si bio od 92. do 95., jesil naš ili njihov itd itd ..