Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd nešto pozitivno jutros uz kafu. Naravno, sad će se dežurni komentatori probuditi pa osuši paljbu... Već vidim komentare tipa lopovi, ta će Turci, balije jebo vas Turska i Erdogan i tako to. Standardno naše...
*osuti paljbu... (tip 500)
zlatni puder je brend sam od sebe
Svaka cast... Lijepa vijest. samo naprijed, a hejteri nek ga dudlaju kao i do sad sto su...
Svaka cast ko turcima nesto proda. Mada mi je malo cudno da brasno iz Klasa moze biti konkurentno u Turskoj (uvozimo pesenicu i kukuruz, transport utice znacajno).
BiH ni 5% brašna ne proizvodi iz VLASTITE pšenice, a mi da izvozimo brašno?? I to u Tursku?? Sam transport, će koštati više od brašna koje se prevozi. Radi se o tome da je Klas sigurno dogovorio uvoz neke robe iz Turske, pa će imati prevoz upola jeftiniji, plus što će nešto dobiti i za brašno.
Mijesi sine mijesi
sad enmojtee iskoristiti nakolonost Turske prema nama, da ih pokusate zaj.ebati
Turci su svakog za*** al bojim se da im je došo kraj , ulazi Bošnjo na tržište Turske :D
A ruska bila pšenica :D
Pa malo brasna malo bjele koke biznis biznis :D
Ama,ovo je dobra vijest.Dabogda da ovakve vijesti svaki dan citamo ili cujemo.Super,presuper ehamdulilahi i masanlah .
2 kamiona?