Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Srbiju ne znam, ali mene je davno osvojio...loooveee lokoom :))))
Ima, ali to mi naumpadne tek kad stučem pola kutije :D :D :D
Tko treba brazilian butt lift pored bosanskog lokuma ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...taj je bio dobar još otkada se prvi put pojavio...sad je maštovitije diznajnirano pakovanje, nemre ga oko mašit :)
dorn..cenim da ratluk i lokum nisu isto s obzirom da sam probao i jedno i drugo..kod mene lokum ima da se kupi u Roda Centru izgleda kao mali valjak svetlo braon do bele boje i fantasticnog je ukusa.Jedini problem je veoma siromasno pakovanje,providno,celofansko potpuno drugacije od ovog kartonskog u boji na slici gore.Proizvodi `KLAS ` Sarajevo i zato sam kupio da probam,kono velim da vidim sta komsije prave.Jedina zamerka je pakovanje koje ne odgovara kvalitetu proizvoda.Ratluk je sasvim druga poslastica i za razliku od lokuma proizvodi se i kod nas i u fabrikama i u malim privatnim radionicama.
Kraguji, vjerujem da će vam sada stizati ovo novo pakovanje, koje je dosta promijenjeno i poboljšano, ali su "iskočili" i novi okusi: lješnjak, orasi, čokolada, kokos...ma prste da oližeš :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jeddna od onih lijepih, autenticnih stvari je i ovaj lokum s dezenom bosanskih cilima na ambalazi i odavno mi prirastao srcu.
doktor mi je propiso svaki dan jedna kutija....
ovog se moze pojesti kila :D
Uh itekako, ja pravo volim suhe kolace, a ovaj lokum se topi ustima. Uz kafu pravo legne, a bogami nekad bude i casa mlijeka, fino kutiju ispred sebe i nema stajanja. hahahah ;-)
ono sto valja obicno kad pocnes jesti, nikad stati ! ili kad ljubis lijepu zenu, isti efekt ! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Odličan suhi kolačić,jedino ovi u GT su skeptični zbog onog"bosanski" hehehheeheheh
Obozavam ga :)) i redovno saljem prijateljici u Njemacku po 2-3 pakovanja. Postala je ovisna:)))
Imal mozda light.
Drago mi je čuti, pošto ga u Bosni niko ne jede.
Nećem se slagati sa ovu konstataciju :)))
Ima ih jos koji se ne slazu sa konstatacijom. Ti koji ga ne jedu, sigurno ga jos nisu probali, a kad probaju zarazit ce se itekako. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo napreduj...pozitiva nema sta u ovom sivilu
U Srbiji poznatiji kao bosanski RATLUK :p
Ma nasa hrana s obzirom na standard zivota je prejaka,odlicna,kaloricna taman kakva treba da bude a ovaj lokum ako ga ovi iz sume jedu onda ga mi bar 50 puta vise jedemo. Kod nas su 2 stvari bitne za pohvaliti a to je nase zene i hrana, a izreka koja to kombinuje je "dobra zena je ta koja svog muza pusti iz kuce punog stomaka i praznih jaja"
Lokum ... ja kažem mmmmm :))
Ima dobar ukus a? Eto kad idem za Srbiju da probam haha :)
S obzirom da je Nermin Nikšić pljačka i uništava Federaciju već 4 godine zajedno sa Lijanovićima ovo je po meni uspjeh...
Bitno je da Srbija BiH osvaja oružjem , a mi njih sa lokum
mi nemamo lokum vi nemate oruzje pa se dopunjavamo