Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju novac za sponzorisanje, dijeljenje peciva potranvaju i koje kakve gluposti a sutra će vaziti kako njihovi proizvodi moraju poskupiti jer je sa postojećim cijenama njihov opstanak upitan. TOSU NAŠA POSLA, sve oni mogu ali SA SIROTINJSKIH LEĐA.
Sve Tešanjske firme,imal šta iz drugih dijelova zemlje?
Aferim za Klas!!
Svaka čast AS grupaciji, gigantski potezi
zato u Tešnju odlični košarkaši kupuju Oazu ili naprose, mlađe selekcije svake godine dobace do federalnog i onda roditelji plate prijevoz, rukometaši jo malo imaju sredstava da nastave ligu, odbojkašice jako dobre ali nema para, šahisti jedva odu na federalno.. dadnu oni nešto nije da ne dadnu ali to je sve do 300 -500KM... sa voim novcem barme jedna tešanjski A ligaš bi igrao jedinstvenu ligu u bilo kojem sportu.. ali to s njihvoe pare, njihova odluka.. Oaza je sponzor Royal Bosne koju je KK GRADINA izbacila u play offu, a znamo kako se taj klub plasirao u ligu 12... ne znam, jest ovo fakat njihova lova ali daj i našim momcima i djevojakama nešto.. i nije samo As u pitanju ima tu još mnogo drugih..
Sve sto si napisao stoji. Potpisujem u potpunosti.
Eto ga koliko sutra hljeb poskupljuje valja to nadoknaditi od raje.
Ajde mangupi, kukate kako niko ne ulaze u nas sport. A onda kada se nadju ovakvi ljudi, onda se pravite pametni. Sve pohvale :)
čESTITAM, A KOLIKO ĆE NAM TOM PRIGODOM POSTUPITI HLJEB?
...uhljebiše se :D...
bukvalno :)))