Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sultan u bosnu svake godine izveze robu u vrijednosti od 500 miliona a mi turskoj izvezemo 50 milioncica kad je covjek tolko na plusu na nama sto ne bi poklonio par antickih tramvaja i buseva a mi ga gotivimo ko da je dobrocinitelj a zapravo je okupator
bravoo
Da ne bude kao i kad je taj isti KLAS prodao 70 vagona brašna u Libiju i naplatio 0,00 KM
Para na paru,uš na fukaru.A nisam ni znao da proizvodimo toliko pšenice....
KLAS d.d. Sarajevo, otkako je u rukama AS Group, zaista drma. Digli su promet na cak 200 miliona KM, uredno isplacuju plate, povecavaju broj radnika, raste izvoz, a zahvaljujuci dobroj ekonomskoj situaciji u Klasu oni svim novima uredno placaju poreze. Klas, AS Group, Milkos, Bingo, Violeta = svijetle tacke BiH drustva.
Ma ništa ti nisi pogriješio druže,ista situacija je i u Bingu.Žena kad ostane ,pardon radnica,trudna,može se kupit.Ni bolovanja ni radnog vremena ni plate a godišnji na prste izbrojat dane.I meni sad ovaj pametuje o svijetlim firmama.Jeba.le te one...Zna se ko drma u ovim firmama...
Ovaj portal je postao platforma za iznošenje frustracija mrzitelja svega pozitivnog u Bosni.
Istina.
Ah, taman izlika da nam poskupe brašno, preveč izvezli pa će manjkat nama hahaaaaa
jos da je tih 1000 tona proizvedeno u bih kao sto vjerovatno nije...
Zar je moguce da ljudi toliko zrace negativnom energijom,i jos hocemo da nam bude bolje.Nista vam ne valja,krenite od sebe,da li vi valjate,najzete se suocit sam sa sobom zato i pisete gluposti.
dimitrijevicu, valjam, zaradjujem 4500 mjesecno kreni ti od sebe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za pohvalu je svaki novi poslovni ugovor, poslovno rjesenje ili ideja. Pri tome je vazno da su poslovi cisti, partneri legalni, a predrasude i negativne emocije potisnuti tamo gdje i pripadaju - u drugi(treci, itd) plan.