Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"upitan kvalitet" ??? kvalita NEMA. igračka dolazi pokvarena u trgovinu ili se pokvari 2 minute nakon kupovine...
Tesko, al stvarno tesko
Što bi rekli Slovenci: "PROIZVAJA V KITAJSKA".
Doce vrijeme kada ce ljudi izbjegavati Njemacke, Japanske i Americke proizvode a kupovati Kineske i Korejske, u nekim proizvodima vec je doslo to vrijeme.
Ne kontaju to ovi danasnji "vizionari". Vecina (90% cipova i vise) elektronike se proizvede u Istocnoj Aziji. Trenutno se projektuju u Njemackoj, SAD, Japanu, ali ce i to projektovanje preuzeti Azijati za koju generaciju. Sta vam je ljudi, to je neminovno, nicija nije do zore gorila.
@hopacupasa Da te pitam, dali bi vise volio imati laptop Fuitsu Siemens, ili Lenovo, dali bi vise volio imati tablet Toshiba ili Lenovo. Pola svjetskih brendova su Kineski uredjaji sa logom neke Europske ili Americke firme, baterije za prenosive uredjaje se ne prave nigdje nego u Kini, bez Kine se haman ne moze napraviti elektroautomobil, mali kapacitet baterija za automobile se pravi u Americi u Milvokiju, ostalo je sve u Kini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sad ce Fadil iskocit iz pastete ekskluzivno za klix.ba: Kina proizvodnju seli u BiH 2 miliona kineza dobilo vize
vidite da se moze raditi i zivjeti od 200 KM
hahaha Skoro svaka druga stvar Made In Cina. Bogami tesko da cete uspjeti suzbiti da se krivotvori, toga uvijek bilo i bit ce. A jos tez e da postignete da se vjeruje da je nesto sto ima natpis Made In Cina vjeruje da je neki kvalitet.
U filmu Back to the future, kad Marty dospije u 1950e, japanski proizvodi imaju imidz danasnjih kineskih. Doktor procita na cipu koji je pregorio "Made in Japan", kaze nije ni cudo - japansko smece.
@Senahid Halilovic hahahah to je to. :-)