Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači, gradit će se kao i prethodnih godina...
Tramvaska stanica na otoci mjesec dana stoji srušena niko je nije obišao, a kamoli napravio.
@hordaSDApljackasa Ujkane, koji glumis FGR-ovca, Zeljko hefta vas kamenjarske Srbe vec 15 godina.I jos ce akobogda.Ponovo cemo ga izabrati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Je l' se ovo neko zaebaje? :D
@d31k5 Plava dzamija napravljena u periodu 1609 i 1616 znaci za 7 godina ;D SDA peta kolona Bosnjackog naroda sa zadatkom da ga unisti
@d31k5 a hoce li se trotoari praviti...i oni kiosci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neznam sto ce I'm tolika sredstvo ionako se putevi ne rade
Ja mislim da je pretjerano graditi ceste manje bitnog karaktera .. osim coridor i vecih infras.projekata ... neka se radi .. Ali vecinu sredstava treba usmjeriti u gispodaratvo i proizvodnju kako medic.opreme i svega drugog sto nozemo proizv. Tako se osrzavaju radna mjesta a tvrtke treba da se prilagodjavaju situaciji..
kakav korona zakon...to bi posuzilo samo za dodatno bogaćenje profitera ranim mahinacijama. Pravite ceste. Proci ce i ovo. Prezivicemo .
ovo sve treba pohapsit kp god je na/u vlasti ili se bavio bilo kojim oblikom politike (iz sve 3 tora)od '90ih do danas i uzu I siru familiju. oduzet svu pokretnu I nepokretnu imovinu, zamrznut sve racune u bankama. protjerat dozivotno na sibir ili u aljasku. ukinut kantone ove fasisticke politicke stranke ukinut. 1 predsjednik I vozdra kome se ne svidja nek ide dalje
I ove što ste gradili kao da niste gradili, samo ste rasipali novac na fušeraj, a hoćemo li plaćati prilikom registracije za izgradnju puteva, to ne spominju
U Srednjoj Bosni ima puteva preko kojih prelazi sve i svašta, od gusjenicara do redovnih autobuskih linija, a sve rupa na rupu. Izgleda onda da cemo glasat za SDP iz inata ili bilo koga drugog.
A koliko je metara napravljeno za zadnjih 5 godina??????? NI JEDAN
E jesu ih do sad zato pravili...metar godisnje
Necemo praviti ceste, ali cemo praviti proteste
ko ba?de nabroj 50 ljudi koji ce izac na te proteste de hajd
Samo Fadil moze smisliti da je obustava jvnih radova spas za ekonomiju...
Ima 10 godina kako vev ne gradite, tako sa prebacite pare u zakon
Pa nismo ni do sada gradili bagro jedna lažljiva!!!
a koje ste to godine gradili mamu vam
Nasli novi izgovor za trpanje u svoje dzepove.... Ma brao a vi narode samo citajte kako vas magarce bem vas glupe.
U Krajini zadnji naoravljeni put je put AVNOJ-a. Nagradno pitanje : Koje godine i u kojoj državi je završen put AVNOJ-a ?