Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada bolest ljeci sistememe koje je sama i prouzrokovala. Nema nikakve ni potrebe ni opravdanja za tako slektivno trosenje javnog novca, kako god da okrenes mora biti ljudi koji ce puno dobiti od ovoga a i onih koji nece nista, samim tim je nepravedno od samog starta.
Sto se zaposljavanja tice, sve sta trebaju uraditi jeste privatizacija i deregulacija. Ukinuti carine, silne regulative , takse i sl. i trziste ce se samo po sebi oporaviti, mladi ce lakse naci posao i plate ce se povecati...... ali mi idalje patimo od bolescuge zvane socijalizma.....
KASNO!
samo dobre vijesti od nove vlade
niksicu vrati kosilice
Ma kakav podsticaj. To je najveća laž u bih. Prime radnike par mjeseci i posle noga u guzicu. Ispada da je radnika plaćala država a poslodavac pare u dzep
Kome ta priča u nazovimo državi gdje je penzija 150 € a plata 300€ nema sta izmisliti kunem vam se da je lake postati premijer švicarske nego poslovati u B i H,,,, jedini biznis u banana državama je politika ili oko politike!!!!!
Eja kud ode u Njemacku, izgleda Bake me zaheba, zaposli.me.u Njemacku....
pa kako da se išta dobro desi kad odmah stotine negativnih komentara na tračak onoga što imalo daje nadu..
eto para za uhljebatore