Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uveli su oni zastitu potrosaca posta za svaku posiljku iz vana naplati 1.80 km sto je protuzakonito ,obavis tehnicki pregled auta uzmu ti 30 km za neku eko taksu i to je protuzakonito i uzese milione a narod suti
*** KUPOVINA ONLINE JE GLUPOST I POMODARSTVO JER CESTO JE TO NESTO STO BAS I NEBI KUPIO DA SI IMAO PRILIKU DA VIDIS I OPROBAS U REALNOSTI. PAMETNIJE SE PROSETATI I NEPOSREDNO UVJERITI JELI TO NESTO NASTO ZELIMO POTROSITI NASE TESKO ZARADZENE PARE.
Udarila ti samoizolacija u glavu.
Nema, kupijem i placam preko interneta ima 10 godina
Online sve nasafunjaj kad dobijes,a fale u prodavnicama pleksiglasi ispred kasa,cuvajte rastojamje dok se krizni stab ne sjeti.
APSOLUTNO ME BRIGA ZA ONLINE PRODAVNICE!!! JA ZELIM SA SVAKI GRADJANIN BIH IMA MOGUCNOST DA SE TEATIRA AKO ZELI!! S TOGA BIH PODHITNO MORA KUPITI 3.3 MILIONA TESTOVA!!! KO JE ZA OVO ?!?! AJMO PISATI PETICIJU!!!!
APSOLUTNO ME BRIGA ZA ONLINE PRODAVNICE!!! JA ZELIM SA SVAKI GRADJANIN BIH IMA MOGUCNOST DA SE TEATIRA AKO ZELI!! S TOGA BIH PODHITNO MORA KUPITI 3.3 MILIONA TESTOVA!!! KO JE ZA OVO ?!?! AJMO PISATI PETICIJU!!!!
Prva nas država tu pljačka. Jedino su oni izglasali zakon, da minimalna cijena dostave bude 9KM. Sve kako bi zaštitili svoje uhljebe u BH postama, Hrvatskim postama i postama Srpske. U Srbiji je 3KM, a u EU od 3 do 5 Eura. Idiotizam od države.
ima ima straha, prvo te oderu s carinom, ko da si zlatnu polugu narucio a onda te predaju na milost i nemilost poštarima
@gofrombalkan Ajmo ne izmišljati kako je u EU. U Njemačkoj je preko DHLa slanje minimalno 5.5 eura s osiguranjem. Ako ćeš plaćanje pouzećem onda ide preko 14 eura. Drugi nisu bitno jeftiniji. U BiH je preko pošte s pouzećem 10KM.
Sto dalje od kupovine.....
Pa mi smo generalno prevaranti. Imamo prevarantski mentalitet zaebi i sto bolje prodji. Na.amazoni si zasticen kao konj i kupac je uvijek u pravu. Oni ne raspravljaku niti se ubjedjuju niti glume hodzu i popa Kupac je uvijek u pravu Glavni postulat ekonomske teorije