Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA SNAGA NARODA! 💚💚💚💪
Uh strasno a sta bi sa deltom nestade preko noci
Svaki čovjek ima pravo na samoodbranu. A danas je svaki čovjek napadnut. Psihološki, mentalno, fizički, ekonomski i duhovno. Samoodbrana je dužnost, naročito kad države zakažu. Tek kad se odbranimo, sve može ići nabolje.
To i jeste cilj,srusi ekonomiju onima koji ti smetaju,a profitirat ce ovi proizbodzaci vakcina.. Nemozes povjerovati da svijet ovdje nevidi podvalu i prevaru... Kako je svijet lahko manipulisati...Zalosno.
Jbla vas korona više. Obo je gutanje u informaciju i gospodarski slom država, da o duševnem zdravju ljudi i ne govorim. Mrs. Imsmo sreću bar sto se corone tiče da živimo u BiH koja je poprilično slobodna po tom pitanju.
Oporavite mi moj Kurčinakron
cuj oporavak, hajd prvo da zaustavimo nekontrolisani pad...
Dosadni ste