Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije apsurdna, neko je u sudu uzeo kesh da to bude pogresno navedeno
@trix876 Baš tako, u ovoj zemlji ništa se ne dešava slučajno.
Mali je Goli otok koliko ima lopova, kriminalaca i mafijasa i u vlasti i u pravosudju. Kad ce doci dan da tu bandu poskiramo? TROJKA OBECALA PA SLAGALA. POSTALA VECA BANDA OD SDA.
Pa ti i tvoji ste je unistavali 30 godina. Niau trojkasi dobri, ali ne mogu biti nikako losiji od vas. Uostalom, sudije i tuzioce je poatavljala sda, i trebat ce vremena da se i taj korov iskorijeni.
PRIJEDLOŽIO JE????????? koji k....a ko radi u sudu sve mu nepismeno na hrpu
Daj ba SEmire, postavio si totalno NEKOMPETENTNOG tipa za direktora - ko je Edin Čano i kakve su mu kvalifikacije za direktora firme iz namjenske industrije!? Postavi Čanin CV pa nešto pričaj.
Kako mažu narod... dajte još Dodika, Čovića, ovo-ono... dok u pozadini fabrike kao Zrak uništavaju...
Ovdje bez motke preko leđa nema sreće.
Dajte ljudi već jednom kada objavljujete slike iz pogona neka ga malo počiste, urede... Špena u kartonskoj kutiji!!!!!!!! Namjenska proizvodnja, visoki standardi čistoće???? Piljevina, ovi limeni sanduci... u njima nema šta nema.. još samo da vidim radnike kako puše i nemaju zaštitnu opremu.. I još neka neko mi kaže da firma posjeduje neki od ISO certifikata...
tako to biva kad se diplome kupuju pa se takvi uhljebljuju po stranačkoj pripadnosti...
ja kad cujem od bosnjaka il bosnjakinje da studira pravo il da je zavrsio pravo ja se samo nasmijem. Grohotom. To je isto kad zimbabveanac kaže ja studiram il završio sam kvantnu fiziku na univerzitietu Gambalulu. Kakvi bošnjaci i pravo i država i društvo.
Zalba se ne ulaze niti podnosi, nego se zalba izjavljuje.... Nisam ni ja znao dok nisam naucio...
Naravno da treba hdz da unisti zrak jer kad krene zavrsni cin bosnjo ce se provesti ko palestinac
Mali je Goli otok koliko ima lopova, kriminalaca i mafijasa i u vlasti i u pravosudju. Kad ce doci dan da tu bandu poskiramo? TROJKA OBECALA PA SLAGALA. POSTALA VECA BANDA OD SDA.
Zrak je sistematski uništavan . To je posljedica kratkovidosti kako politike,raznih uprava, tako i radnika. Ogromna imovina je rasprodata. To je odgovaralo i upravama i politici i radnicima. Vrlo malo se radilo. Ništa se nije ulagalo u tehnologiju i razvoj. A bili su jedinstveni u Jugi. Sada žanju ono što su posijali. Takve firme su i TRZ Hadžići, BNT Novi Travnik, Binas Bugojno, Vitezit Vitez i Remont Travnik. I kod njih se čeka posljednji izdisaj.
Sve je to plan odavno da se to ugasi i jednostavno mnogi rasporedjeni strucnjaci koji pomognu hobotnici da to dokrajci !
U Kantonalnom sudu u Sarajevu, već odavno nešto podobro ne štima.
Neko je tu nesto begenisao.
Sve je ovdje. Sa namjerom.