Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo kako je doslo do toga da se na magnetnu rezonancu ceka godina
odes privatno, uradit ce ti za po sata
Hajde sto se ceka toliko pa i duze, nego kako se doslo na to da nam je to normalno stanje, slegnemo ramenima i kazemo tako je kako je
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nece ovdje niceg ostat
o cemu pricas? majstori zive ko bubreg u loju
majstor na građevini 100 marki dnevnicu ima...da nepričam o nekim poslovima đe ide na kvadrat tipa keramika 25KM m2 e sad zamisli standard kupatilo samo pod 10m2 gotov za par sati 250KM
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sam svoj majstor 👍
Ja nisam znao ni sijalicu zavrnut, jbg razmazili me roditelji, ali kad sam vidio koliko naplacuju majstori ko da su nobelovci, sad sam poceo i parkete postavljat,neces me vala uzimat ko budalu pa makar sam kucu pravio
Hvala Bake, hvala SDA!!!
Moja nena rahmetli je uvijek tako govorila kad ne moze nekog docekati "prije bi magnetnu rezonancu docekala neg njega". "Spor ko magnetna rezonanca" Par starih bosanskih izreka.
Dunđera ne moras cekat....
Ako neces ti ima ko hoce za 600 KM da radi
Ranije se govorilo "jede k'o majstor", a sada se govori "laze k'o majstor". Nema vecih petljanaca od majstora!
Eh pa ovako: Ako neces ti za 200KM raditi, ima raje na birou jedva ceka. I tako to, volim sto je ovakav Vakat dosao samo zbog “gazdetina”.
Trebamo mi tu magnetnu rezonsancu ubrzat. Ovo je za radnike dobro, samo za poslodavce lose. Nema vise price ako neces ti hoce neko drugi
Ovdje kod nas u Swedskoj majstor košta 70 Eura po satu, mnogi iz Bosne dolaze na crno i rade
Pa i u Londonu se ceka toliko, nemojte misliti da je svuda bajno.
Majstori su novi Celebrity! .ebes glumce, pjevace, sportiste, umjetnike itd! Planiraju se uvesti Oscar nagrade samo za majstore i to u kategorijama: Najbolji domaci majstor Najbolji strani majstor Najbolji muzikalni majstor itd!
Trenutno se u Sarajevu grade 2 bolnice (za života Sarajeva postojale samo dvije bolnice), 5 zgrada kapaciteta po 100 stanova (toliko je ukupno izgrađeno u periodu 1950-1970 god) i u njima ja angažovano nekoliko hiljada majstora. Nikada u istoriji grada više majstora nije bilo u Sarajevu.
Isto kako je došlo da se i na novinara čeka. Nevjerovat naslov i pomalo simpatičan sunovrat vaše redakcije iz sedmice u sedmicu. Kada kod vas, najglasnije i najčitanije redakcije prolaze ovakvi naslovi urednički desk, onda je to sasvim dobra ilustracija - kako je tek među čitateljstvom.
Tako što se preko aplikacije ne moze popraviti radijator!