Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo tako se to radi. Vise od pola privrednika je ubila finansijska nepismenost i lose racunovodstvo. Moraju se te stvari dobro znati ko god planira imati ozbiljan business ili angazujte ozbiljne konsultante.
to stoji,dzaba ti stado od sto ovaca ako nemaš dobrog čobana il ako nisi sam čoban
jesu jarane ja protestujem pored Drine stize famelija iz francuske, pa red je uz janje protestovat povodom ovih olaksica dolazka nasih od tamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne znam za računovodstvo i planiranje, ali sir je pravo dobar....
@Mandragora to je zbog računovodstva.
nije neg zbog dobre ispase koza i krava, dzaba ti i bil gejc racunovodja ako ti je hajvan u stali zatvoren
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ocito da racunovodstvo malinara iz Srebrenice je odradilo posao dobro.
Sponsored by Pantheon?
LAKO JE KRIVIT DRZAVU...... UMJESTO DA SEBE UHVATITE ZA NOS!!! ZA OVU KRIZU JE DRZAVA NAJMANJE KRIVA.... NAROD INACE JE HENDIKEPIRAN U GLAVI I OGRANICEN MU JE IQ!!!!
Odlicni, vrhunski sirevi!!!
Ovo je trebao biti sponzorisani clanak... ne samo za Pudja sir, nego i za Pantheon, Deloitte...
Ofirna reklama za firmu uvijena u celofan.
Odlican primjer kriznog menadzmenta, svaka cast!
Sutra Bajram raja. Samo jako 💪🏻🕋🕌🇧🇦⚜⚜⚜
Kad bi dzeri ovdje uletio
pun klix (komentatora) JERRY -ja
nije ba to su "antifašisti" al oni sa petokrakom samo, jer po njihovom ak nema petokrakè nema antifasizma, pa se covjek zapita, sta su englezi,francuzi,ameri i ostali ?