Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li vam sad jasno sta je servirano sa plandemijom?
Pa nije samo kod nas, nije problem u poskupljenju, problem je u tome sto plate ne prate rast cijena kao u normalnim drzavama. Cak i ovaj poticaj za porodilje, ocajnicki pokusaj da se mladi zadrze u BiH a nece uspjeti, narod je digao ruke od BiH i pravila u istoj.
Ne bi oni to...njima je stalo do nas 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Sretna Nova ovčice naše! - političari BiH
"nemojte jesti piletinu i piti kahve...jedite hljeb koji nadjete pored kontejnera i pijte kisnicu...budite zadovoljni sto vam dozvolimo da disete"... vas fadil respirator novalic i udruzenje uhljeba...
FGR raja na haparatima. Nema vise kafe za marku od nanine penzije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ih sad cemo se vise druziti po sijelima ko nekad :D
1kg kafe espresso je 135-145 kafa s aparata,košta u prosjeku 35-45km .Sve je poskupilo ok ali treba nekad malo i proviziju smanjiti,možda i promet bude veći.
ma mrs u pm, mtr je prodajite, cuj solja kafe 3km, isto da je plata 1500 eura, takve cijene lupaju
ako kazem da me je posl'o Asim..kolk'o je onda kafa..???
sad bi trebali da smanje plate, logicno
Hotel Pinjo -Trebević ...makjato 4,50 KkM Čaj voćni 4,00 KM.....
A kad ce plate pratiti rast cijena??? !!! Urediti zakonom da je obaveza poslodavca da s porastom indexa cijena i potrosacke korpe obavezno uskladjuje plate. obavezno. Ne uredite li ovo odosmo svi. Bolje da kod švabe zivotarimo nego da ovdje skapavamo od gladi.
Pa nije starbucks kafa sa mi je toliko biberiš sa cijenom
Najbolja recenica koju sam procitao Međutim, i ugostiteljima i građanima ostaje nada da će u jednom trenutku stvari, ipak, krenuti nabolje. Svi su nadaju a svi znaju 100% da od toga nema nista 😂😂😂😂
Svi se nadaju a niko nista ne radi na tome, tipicno Balkanski...
Regulisite cijene osnovnih namirnica mamlazi!
A svinjetina pošto je...
Uskoro samo porodilje u kafićima
Bojkot na Kafu
Daj nam kafu popola🥳🥳🥳
A zašto se ne dižu plate i penzije ? Ovim tempom možemo samo u kolaps.