Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeee Juka.......ovo je cirkus drzava.........tek si skonto?
Ma i on je nekakav sam živčan. Svi ga zovu od premijera do načelnika i završavaju koliko mogu. Nije mu ovo Europa i uređe en sistem i toga je trebao biti svjestan prije nego što je investirao vjerojatno kontajući između ostalog da ima i radne snage za 400-500 KM. osim toga i drugi ulažu pa nema ovakvih problema
@MaKa ma svi stranci koji dodju u nasu zelju imaju sa tim problema... to jeste ne mogu da shvate nasu nakaradnu administraciju....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
'Uzet cemo levata ima on pare' to je ta politika
E moj Arifagicu, prije nego sto si uliozio i fening, trebao si se dobro raspitati kako to ide kod nas. Zalosno ali tako je. Zali boze ulozenih miliona.
Kakav patriotizam kurci palci, ova zemlja je otrovana odavno od ovih kriminalaca sto nas vode, kad neko ima pare ko da su njihove, hijene su to. Ja da imam pare vidio bi BiH samo preko interneta.
Juka Bogami nisi uletio nekome dovoljno, a i da jesi nasao bi se neko drugi da pravi opstrukcije jer i njemu nisi dovoljno tutno u đep. znaci kreni od pocetka kome si i kolko dao a kome nisi, sigurno si zaboravio neku cistacicu ili nekog portira negdje
Juka opusti se ba krivi baketa i boli te briga dobit ces puno lajkova bake je kriv. hajd sa mnom na gradjevinu rokamo mjesec dana za 5 stoja od 7 do 5 sta ce ti tu hiljde moras razmisljati kako ces potrositi
Okanite se masovne proizvodnje hrane. To je ovdje unaprijed osudjeno na propast. Samo organska hrana ce moci donijeti neki profit,doduse sve manji. Sleperi presubvencionag mlijeka i mjijecnih proizvoda iz EU samo cekaju da nagrnu vamo. Neces ti Jusufe moci malo da platis radnika,koliko ce Svabo dati subvencije svom Paoru. Ako hoces da ulazes,ulozi u neku prljavu tehnologiju sa malim zaradama,koju Svabe protjeruju iz zemlje,pa cak i ove nove clanice EU.
Kume povlaci sredstva, otpusti ljude i bjezi van. Nakaradna i drzava i narod.
Prije svega,Jusufe bilo gdje u zapadnoj Europi,da pokreneš neki sličan biznis nebi mogo ni sanjati,očekuješ da se cijeli državni aparat fokusira na tebe i tvoje krave, strpljenja malo čovječe. ponašaš se bahato,poput nekog razmaženog princa iz Kuvajta.
jbt, jesi se raskuko!!..nasa drzava je takva je -kakva je, nama najljepsa ..sad bolje nemamo..ako si uspio podignuti firmu onda se mozes nositi i se tim problemima..netko mora raskrciti prolaz ostalima..bit ce to sve ok!
Zaboravio se utalit...
Pa zašto ovaj Arifagic ne podigne tužbu prema tom ugovoru ako je u pravu i ako postoji pravni interes? Ne kužim zašto se i on i ministar i premijer razvlače. Ako postoje ugovori oni se moraju poštivati. A ako se ne poštuju ima sud. E sad, jedino je moguće da je opstina dala istu zemlju po osnosvu dva ugovora dvojici poljoprivrednika. Zato neko treba u zatvor i snositi odgovornost i štetu.
Moj Jusufe, da si na vakat ušao u SDA, sve bi bilo riješeno za heftu.
Ovo je "država" u kojoj je život "skrojen" SAMO za zaposlene u javnom sektoru/upravi.Svi ostali (nas 5-6% koji rintamo za privatnike,studenti,PRIVREDNICI,penzioneri,bolesnici i djeca) su ovakvoj "državi" čisti trošak.Dok ima sadake od MMF-a i SB (kredita) za njihove plate,nijedan političar se neće ni počešati taman da svi privrednici izađu iz BiH,jer to je prijeratna fukara koja samo gleda da sebi zgrabi što više i koju apsolutno ne zanima ništa drugo.
ma izgleda da ti njima nisi podoban,da si u kakvoj vladajucoj stranci sve bi vec bilo zavrseno i oni bi se kurcili kako je njihova stranka digla poljoprivredu,a ovako dok se oni dogovore osta ti bez svega nazalost.
I onda se Krajisnici bune kako se nista kod njih nista ne investira....?? Pa vi sami sebi jamu kopate..Ova vijest kada prodje kroz medije, mislite da ce neko htijeti da investire u vasem kantonu..?
A kakva je u tome razlika između Krajine i bilo kojeg drugog dijrla BiH? Svugdje su ista politička govna.
@ahiley Razlika je u toe, sto je inace manja zainteresovanost za ulaganje u Krajini, pa ako i sam blokiras neku investiciju, onda si sam kriv.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Učite njemački, nikad nije kasno.
@Sema94tz da svi bjezimo u DE, peremo guze starim Svabama, radimo na bausteli, ili neke druge poslove koji rade I Svabe a za koje smo znatno manje placeni. I da ti sutra crni svabo kara zenu, cerku ili vec koga.. da budemo svoji na svome, bosanac u DE...