Promo
45

JP Autoceste FBIH i ove godine sa partnerskim tvrtkama na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2019

U Paviljonu 2 Međunarodnog Sajma gospodarstva Mostar 2019. posjetiteljima se i ove godine predstavlja JP Autoceste FBiH, zajedno sa svojim partnerskim tvrtkama na projektu izgradnje Koridora Vc- Regeneracija, BS Telecom Solutions, Hering i Divel.

Posjetiteljima sajma će JP Autoceste FBIH, među ostalim, predstaviti i novi obračunski sistem – ACC prepaid-biling za elektronsku naplatu cestarine koji će olakšati korištenje ACC Tag uređaja postojećim i novim korisnicima. ACC prepaid-biling sistem pruža korisniku uvid u stanje računa preko web portala u svakom trenutku, omogućava na brz i jednostavan način dopunu računa i raspodjelu novčanih sredstava, uvid korištenja ACC usluge u ranijem razdoblju, kao i prikaz uplata svih novčanih sredstava. ACC Tag uređaj se može kupiti na naplatnim mjestima, a svi korisnici ACC usluge ostvaruju bonus od 20 % na svaku dopunu novčanih sredstava na ACC račun. Cilj je uvođenjem novog ACC prepaid-biling sistema smanjiti gužve na naplatnim mjestima za dopunu ACC Tag uređaja, povećati broj korisnika ACC usluge, što automatski implicira povećanje protočnosti prometa, umanjuje ispuštanje CO2 u atmosferu, povećava sigurnost u prometu, te pridonosi smanjenju broja prometnih nezgoda.

Na sajmu je i ove godine prisutna njihova partnerska tvrtka na izgradnji Koridora VC Regeneracija iz Velike Kladuše, koja se bavi proizvodnjom i instaliranjem uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda, kao i izradu vodovodnog sustava. Djelatnici Regeneracije u svom tehnološkom procesu primjenjuje sve inovacije, postižući respektabilnu produktivnost i kvalitet svojih proizvoda i usluga. Svi proizvodi prilikom isporuke i ugradnje posjeduju predviđene ateste, upustva za rukovanje i održavanje.

Na štandu JP Autoceste FBIH također se predstavlja i njihov partner HERING, tvrtka za projektiranje i graditeljstvo osnovana 1995. godine u Širokom Brijegu. Danas je jedna od vodećih tvrtki u u regiji po izvedenosti velikih referentnih građevinskih objekata. Deklarirane ciljeve ostvaruje uz moderne tehnologije kojima raspolaže, od čega se posebno ističe konzolna gradnja mostova i gradnja po sistemu „polje po polje“ korištenjem pokretne-MSS skele.

Posjetitelji mostarskog sajma mogu posjetiti i tvrtku BS Telecom Solutions. Na tržištu je prisutna kao proizvođač, isporučitelj i integrator kompletnih telekomunikacijskih i informacijakih sustava, koji se zasnivaju na modernim tehnologijama i osobnim tehnološkim istraživanjima. Glavni cilj BS Telecom Solutions-a je da izgradnjom odgovarajućeg sustava klijent uvijek bude konkurentan na tržištu i da poveća vlastitu profitabilnost.

Posljednja partnerska tvrka koju ove godine možete posjetiti na štandu JP Autoceste FBIH je tvrtka Divel. Bavi se poslovima projektiranja i stručno tehničkog nadzora u oblasti cestogradnje. Njihova primarna djelatnost je izrada projekata autocesta, magistralnih cesta, mostova, tunela, sanacija kolničkih konstrukcija, klizišta, odrona i stručno tehnički nadzor na istim poslovima.

Štand JP Autoceste FBIH posjetite u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2019. sve do subote u vremenu od 10.00-18.30.