Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle Hadenu 30 mil KM za dionice? Odakle da Haden, fiktivna firma, kupuje dionice Bosnalijeka po uvijek istoj cijeni-14 km? Po nekoj logici, kada se kupuju dionice-onda im i cijena raste.Ovde to ne važi. Ne treba zaboraviti da su taj Uzunović i Arslanagić junior bili najbolji haveri, da je Uzunović bio direktor predstavništva u Rusiji itd. Sad im pukla tikva. Da, Uzunović je bliski haver sa premijerom FBiH-Nikšićem.U biti, meni je žao radnika, a menadžement ko je*e. Ovde je pitanje bogaćenja pojedinaca, a niko ne gleda dobrobit firme. Što se tiče nadzornog odbora- pojedina imena u sadašnjem Hadenovom N.O. su bila i u prošlogodišnjem Arslanagićevom N.O.Samo promjena dresova.I prošle godine je bila frka u Bosnalijeku i svi oni koji su sad kontra Arslanagića su se kleli u Arslanagića starijeg. A sad se malo struja promjenila, pa i oni pljuju po onima u koje su se do samo prije pola godine kleli.Nadam se samo da Bosnalijek neće postatti pakirni centar, a pola radnika ostati bez posla.
Bosnalijek je jedan od dokaza kako stranka unistava jedno preduzece, a i dalje se bori za fotelju, ne pusta je vrh stranke (Suljo i Bakir) k'o da su se u njoj rodili
da nije tužno bilo bi smiješno. vd handžić?član no žilić? da se malo vratimo unazad?! gdje je nestao vd polić? član no trivun?ko je i kada imenovao handžića za vd?koji je to no po vama gospodine žiliću, "poznavatelju prava" legalan i legitiman i po osnovu čega! nešto ne štima, zar ne? kada lažete, molim vas da smisleno lažetei prestanite se lažno predstavljati u svojstvu člana no!!!vi samo možete biti punomoćnik, a čiji, na vama je da nas upoznate! nismo svi baš tako zaboravni i glupi kako se gospodinu žiliću ponekad učini!!!gospodine žiliću kako vas nije stid kao advokata da ovako lupetate!!!!brukate struku!!!
Što bi reko dr.Arslanagić znaš štaje bila europska unija za nas?? ŠAŠAAAAAA
Ma znao sam da je ES-DE-PE i Nikšić ovdje upetljao svoje prstiće. Istina je da su Arslanagići i ES-DE-A radili svašta i bogatili se na račun Bosnalijeka, ali oni su male mace šta tek slijedi ovoj nekad prespektivnoj firmi.
CIM bosna lijek umre i neko ga kupi od lopova politicara,, profit ce se naglo popraviti, treba bosnalijek osiromasiti da bi se kupio za marku
ne umira vec se 'sprema' za prodaju. klasika. prodas vise milionski kompaniju budzasta i neku tu okrene milione.
...čuj, razni su načini da se štite "nacionalni interesi"...od guranja vojske u smrt, preko ratnog biznisa sa "smrtnim neprijateljem" do prodaje "u ime naroda" šta god li već treba prodati / izdati :))
Za sve je kriv Zlatko Lagumdzija. Naime, kada su se Bosnjaci zasitili Tihicevih nacionalnih veleizdaja i krenuli u radikalne promjene 2010 godine, jedina alternativa nametao se SDP, a narocito zbog Zeljka Komsica. Medjutim narcis i egoista Zlazko Lagumdzija te njegova zena (bolje receno bosnjacka Mira Markovic) nisu mogli dopustiti da neko drugi vlada SDP-om. Lagumdzija je omrazen u bosnjackom narodu, i sada kada mu je otisao Komsic, dozivjet ce isti onakav debakl kao 2002 kad ga je SDA samljela doslovno i dovela Adnana Terzica za drzavog premijera. Naravno SDP nista nije naucio iz 2002 godine, a ta polovicna pobjeda 2010 godine je najvise uslovljena omrazenoscu Lagumdzije. Da nije bilo Lagumdzije SDP bi trijumfovao hladno i otjerao SDA u opoziciju. Tada ne bi bilo problema ni oko Bosnalijeka jer bi postavili svoj upravni odbor i tako redom. Ovako ce sve nase firme propasti zbog otimacine za vlast. Privatizirat se ne moze, jer gdje bi glasacka masinerija i stranacki kadrovi hljeb jeli.
Slazem se u potpunosti i najgore sto nema alternative mislim u politickom smislu !!!
http://www.klix.ba/biznis/privreda/novi-pokusaji-opstrukcija-rada-uprave-bosnalijeka/130714049 SAMO PROCITAJTE PREDHODNI CLANAK I SAMI PROSUDITE KO OVDJE LAZE, PA LOGICNO JE DA OVI DOSADASNJI NECE LAKO PUSTITI ZLATNU KOKU, ALI CINJENICE SU NESTO DRUGO....
http://www.***/novost/11689/blago-arslanagica-vile-stanovi-limuzine
http://doznajemo.com/2013/07/14/httpwp-mep3cnyx-gvc/
Mala bara, puno krokodila
Jedna od uprava.... Prejako. Zamisljam ovaj clanak sa nekom svjetskom kompanijom: Jedna od uprava Mercedesa, ili: Neformalni upravni odbor Stihla, ili tako nesto. Arslanagici, u zdravlju i rahatluku unuka docekali, jedino vam zelim da malo osiromasite. Odnosno, da sve materijalno izgubite. Sto i nije najvaznije, bitnije je zdravlje i porodica.
Gospodine Čengić, nije vam Nikšić kriv što vas je politika SDA dovela do kraha, budite realni i krivca tražite na drugoj adresi
...nema kriminala preko esencijala :)
SDA i njihovi ljudi su zaposjeli bosnalijek... zato i jeste u krizi, jer gdje god dodje SDA tu se stvori kriza...
SDA ti dodje ko elementarna nepogoda... Kud SDA prodje tu vise ni trava ne raste...
Ovaj Zilic je mafijas ukucajte na google njegovo ime i procitajte sve clanke vezano za njeg odma je jasno ko je on. Predsjednik upravnog odbora Bosnalijeka,Clan upravnog odbora BHRT,Advokat SDA u sporu protiv federalnog premijera Nermina Nikšića u vezi s Razvojnom bankom FBiH,Bio clan komisije za dokapitalizaciju sarajevskog Energopetrola !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)