Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je covjek ukopao RMU Kakanj. Zbog njega se najvise desavaju ova sranja sa rudarima, sad se uvalio ovdje i palamudi.
Pa sto to nisi rekao na pocetku. Drmas tu lovu a izjave kada neko drugi napravi izmene . Sramota
Pa kad donosi dobre efekte sto cerki nisi plastenik nabavio,nego si je uvalio u Federalnu agenciju za informatiku
Glupi Bošnjo !!! Izmjena SSP je na štetu države BIH u korist Hrvatske, oni hoće da nam uvaljuju robu BEZ CARINE ILI IČEGA!!! MI POTPISALI !!! EU - mamu li ti milu!!!
A svi koji idu u EU moraju to potpisat...i HR uvaljuju svi robu iz Ceske, Poljske itd...potpisali = dobili
@Decepticon89 Niko prije nije natjeran da prihvata "USLOVE TRADICIONALNE TRGOVINE" osim nas u BIH. Ako je HR u EU onda su carine tu, ako nije onda CEFTA i zdravo!!! Hrvatska je do ulaska u EU pucala poreze od skoro 30% na svu robu iz EU. Nije njima Slovenija uvaljivala foru kao oni nama sada. Svoj deficit preko glupog Bosanca, nek je i treba tako!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo se u Maline zadati treba
I smilje po Hercegovini. Moj adže sadi, haos pare obrce.
@Mostarac22 zemljoradnja bajo moj back to the roots, ja treniram na balkonu ..evo upravo pradajz i paprike zaljevam, do godine abd preci na masovnu produkciju i uzet vecu saksiju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)