Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati gospoda postali nece nista vise da rade
zapravo vise ustase nego gospoda
@yumbi vecina ustasa muslimani iz bosne bili...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podržimo domaće proizvođače, ostavljaj te pare u Bosni, razvijajući svoju zemlju. Jedini način za podizanje standarda
@Federalac2000a ja ostavljam pare u hercegovini. Jel to valja? ;)
Pusti se te šupljarske priče još iz doba jugoslavije i pusti ljude da uzimaju šta je njima najbolje i najbitnije. Trebam, recimo, 3D od dite da uzmem pored fairy? Dovoljna je kap fairya da skineš sve masnoće za razliku od 3D.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je sto izvozimo mlijeko, a lose sto izvozimo meso tj. sto se ubijamo vise zivotinja..Povecan je broj ubistava zivotinja..Zato narod i zemlja ne moze krenuti naprijed.
Drzite se EU standarda i nece bit nikada problema...
Ja samo Vindija mlijeko kupujem. Jest da je skuplje 1,90 al je hrvatsko i znam da nije peksinavo.
Ako vec moram da prodjem na slobodnu teritoriju prema EU, pa neimam drugog nacina, jer je Hrvatska geografski opasala BiH, a jos vise politicki, praveci svaku vrstu blakada, onda jedino putujem po noc,i da je manje gledam
Idi avionom
dobar fazon sto su zakljucali komentare na pedercinu vrecu
Nemoj tako, zamisli da tebe decko vara :(
Sta je balijetine sad kad prodajete duplo vise u Hrvatsku sad vam ne smeta Hrvatska
@bureksir5 evo recimo meni ne smeta al poserem ti se na targ bana jelacica i to odma ispod spomenika.
Sto garavi "arijevac" kmeci..... meni jos uvijek smetate jer je deficit jos uvijek na masivnih 47% ..... kupujmo domace i samo domace :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarovic opravdava sva svoja primanja za posao koji obavlja. Jos da mu neki ne podmecu i blokiraju njegov rad, rezultati bi bili jos puno bolji.
Kupujmo domace!!!
Znaci izvozimo naftu u srbiju, pa je opet uvozimo? El. Energija ok, nekad imas visak, nekad manjak pa moras prodat/kupit, ali uvoziti drvo a imamo suficit u drvnoj industriji je van pameti.
Hrvatsko vodjstvo, na celu sa Kolindom su zaostrili odnose, sa Njemackim rukovodstvom, radi prijedloga kancelarke, o uredjenju BiH na gradjanskom principu, kao sto vrijedi u EU. Hrvatska se protivi takvim prijedlozima, flagrantno se mijesajuci u unutrasnja pitanja BiH.
Hebem ti statistiku. Nigdje ne pise koliko litara mlijeka se izvozilo prije a koliko sada. Odnosno koliki je porast u litrima a ne u procentima. Na primjer, ako smo prije izvozili jednu hladnjacu mlijeka i sada u ljetnjem periodu/turistickoj sezoni smi izvezli tri hladnjace onda je statisticko povecanje od 200 % Ako se gleda kolicina a ne procenat onda su tri hladnjace manje vise beznacajan izvoz. Izvezli dvije hladnjace mlijeka i uvezli 200 slepera piva. Da to je uspjeh ali za Hrvatsku :-(
BiH mora postaviti visoke ciljeve, a prvi mora biti postati regionalni lider. Realno Srbija i Hrvatska su patuljci prema nasim prirodnim i ostalim potencijalima. Da ostalu ex-yu buraniju ne spominjem.
BiH moze komotno dostici broj od 5 milona turista godisnje, sezona kod nas traje 12 mjeseci. Dalje, ove godine cemo prvi put prebaciti 10 miijardi BAM izvoza, a procjene su da mozemo gurati komotno prema 50 milijardi.
:))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZUJA je zakon 🍺