Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Rep. Srpskoj izvoz manji za 1%, a uvoz za 9,3%. Znaci rast uvoza lezi sav u FBiH, pad izvoza skoro isti
Samo neka kojekakve inspekcije reketiraju privatnije i bice jos manje. Koliko god i kako god da radis oni dodju da uzmi reket jer valja zaraditi za uhljebe tolike! Uauauau
Zato je izvoz ljudi povecan za 100% 👏👏
Odlaskom mlađeg obrazovanog naroda i svakodnevno urušavanja obrazovanja ima za posljedicu nekonkurentnu privredu. A naši poslodavci još uvijek spavaju li spavaju i sami sebe ubijedili da je plata 1000 KM vrh. E neće moći.
Do kraja godine samo radi Aluminija ovaj postotak smanjenja izvoza ce se povecati za 5 do 10 posto.U odnosu na proslu godinu.
Može se to popraviti. Ali neće.
Koliko samo ima turista, da stanovnistvo nije lijeno mogli bi samo bio prpizvoditi i od zemlje zivjeti. Svi bi da ne rade i primaju donacije. Kakav je to zivot. I u raju se safi, kopa, bere. Ko tamo zavrsi, ako se na to ne pripremi, nece mu basta i raj vec zatvor i umor biti. Lijenog li naroda?! 😒