Privreda
0

Izvlačenje UniCredit i MasterCard nagradne igre

Klix.ba
U okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa jučer su održane brojne zabavne aktivnosti, koje je posjetilo mnoštvo posjetitelja.

Djeca su u Argeta Junior Play House igraoni proveli još jedan dan iz snova, uz igru, radionice i gledanje crtanih filmova. Đorđe Jovančić je nastupio na otvorenoj Happy :))) Stage bini, dok su se prisutni u Sarajevsko pivo Holiday Pubu zabavljali uz Lana Hamza Band.

Treći Coc-Cola Sarajevo Holiday Market će u toku vikenda pružiti posjetiteljima raznovrsne sadržaje uz koje će se moći odmoriti od radne sedimice.

Zabava za najmlađe se nastavlja u Argeta Junior Play House igraoni, gdje će se imati priliku družiti sa Barbie i Linom, te sudjelovati u brojnim radionicama. Od 12 do 17 sati bit će održana promocija Vispakove najveće džezve na svijetu, dok će u 20:30 sati na otvorenoj Happy :))) Stage bini nastupiti dječiji hor škole pjevanja Basics.

Undergrounderi će zabavljati posjetitelje u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, a provod će početi u 21 sat. Prije njihov nastup bit će održano drugo sedmično izvlačenje pobjednika UniCredit i MasterCard nagradne igre.