|

Izložba bh. proizvoda u Kuvajtu: Firme zadovoljne prezentacijama

Izložba bh. proizvoda u Kuvajtu: Firme zadovoljne prezentacijama
89
Piše: Er. M.
18.11.2015. u 17:45
52
komentara
89

dijeljenja
1/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
2/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
3/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
4/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
5/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
6/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
7/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
8/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
9/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
10/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
11/11 Foto: Vedad Kamešnjašević
Vanjskotrgovinska komora BiH sa partnerom iz Kuvajta (Key Buildings Co.), a uz podršku Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH i Ministarstva vanjskih poslova BiH/Ambasade BiH u Kuvajtu, organizovala je poslovnu posjetu bh. privrednika Kuvajtu i njihovo učestvovanje na Poslovnom forumu i Izložbi bh. proizvoda Made in Bosnia & Herzegovina.
Bosanskohercegovačke firme su zadovoljne poslovnim prezentacijama s obzirom na to da je ostvareno nekoliko kontakta od kojih se u skorijoj budućnosti očekuje poslovna saradnja.

Podsjećamo, u privrednoj delegaciji Bosne i Hercegovine, koju predvodi predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH Bruno Bojić, su savjetnik ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Savo Krunić, predstavnik Ministarstva privrede Srednjobosanskog kantona, predstavnici kompanija Delibašić Poliuretani d.o.o., PD Krivala Mobel d.o.o., Vita-Life d.o.o. , Reumal Fojnica, TT Kabeli d.o.o. i KLAS d.d., te predstavnici Američkog univerziteta u Bosni i Hercegovini.

U okviru posjete Kuvajtu, u prostorijama Privredne komore Kuvajta 17. novembra je svečano otvorena Izložba bh. proizvoda "Made in B&H" na kojoj su se predstavile kompanije učesnice bh. delegacije, dok je na jednom štandu Vanjskotrgovinska komora BiH organizirala katalošku promociju privrednih potencijala Bosne i Hercegovine i kompanija: Hering d.d., Eurovip d.o.o., KRIN d.o.o., Hamidović d.o.o., Bosna-S d.o.o., Euroengineer d.o.o., Prograd d.o.o., Zanat, Saraj Komerc d.o.o., Promo d.o.o., Artisan, Rattan Sedia, Lignum d.o.o. , Smrčak d.o.o., Hotel Bistrica – OC Jahorina i Hotel Termag.
Prijavi grešku


Komentari (52)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...