Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gikil je firma koja posluje fantasticno, ali je vodi indijac kojemu su sve prepustili nasi iako su nasi vecinski vlasnik. A indijac lopovcina teska, goli kriminalac. Vjerovatno je uletio nasima da se ne petljaju puno.
Isti oni kriminalci sto su htjeli ljubiju u prijedoru kupiti
Treba je privatizovati i kraj price. Ne postoji drzavna firma koja moze biti ucinkovita kao sto to moze privatna. Sve dalje price su ciste gluposti.
Ovu grupu Kriminalaca koje Zotov predstavlja SIPA treba da pomno prati. Nigdje oni nisu nista cito uradili. Klasicni prevaranti i kriminalci.
aha jesu ovo oni lopovi sto su neuspjesno pokusali preuzeti ljubiju?evo ih sad u lukavcu nasli prevarante u federaciji.
Zotov je kriminalac i treba mu zabraniti ulazak u BiH.
Na kraju ce nas rusi kupiti...uvalili su nam gazprom,sberbank,upetljani u bosnalijek...sad prodajite i ostalo...
Lažu Gutić i Kukić - ovo su Milokradovi ahbabi koji nisu mogli da kupe rudnik u RS-u, jer su ih uhvatili u prevari. Sada, takođe lopovi i hohštapleri i presuđeni kriminalci iz Tuzle da ih ovi zejezeznu. Tuzlaci nedajte skotovima da vam se infiltriraju! Nemaju oni ni para ni adrese. Imaju samo mobilne telefone i šarenu lažu u tašnama.
Za neupucene: Koksaru su (pro)dali potpuno spremnu za rad sa potpuno novim pogonima, koji su izgradjeni pred rat i samo je trebalo "potpaliti" sad je ponovo na snazi. genijalan plan
Mi gledamo kako se NASE ZAJEDNICKO pazari sa strancima kao NJIHOVO PRIVATNO i samo komentarisemo
Bolje da je privatno nego drzavno, drzava unisti sve na sta ruke stavi. To je istina za sve vlade na svijetu, Sto manje vlade, to vise slobode narodu.
Ovo je samo nastavak pljacke drustvene imovine
Vlada FBiH je (pro)dala 49% nekadasnjeg KHK (5000 zaposlenih) za 1.00 KM Gikilu. Uslov je bio pokretanje proizvodnje (bez ekoloskih poduslova) i investiranje. Od pokretanja je investirano 0.00KM. Kazu (GIKIL i nasi lopovi za privatizaciju) da je investirano u ugalj, a to vrijedja inteligenciju normalnim ljudima jer to u to je osnovna sirovina
Sta ce van ti teroristi iz izraela otjerajte ta govna iz nase zemlje
Ne treba im dat' nista. Bolje je to dat' Rusima, Kinezima, ili kojoj god trece-razdednoj eliti nego njima
To ovi dodini pajdasi ahahaha
MAlo je falilo da sa njim maznu Ljubiju
dadne te li to ćifutima, treba vas po ulici hvatati i javno pogubiti
kako majku mu svi su zainteresirani za ulaganja jel se počne govoriti o izborima, pa dokle ćete više lagati ovaj narod i lažno mu obećavati bolje, kada vi to ne umijete i za 30 godina ništa niste uradili, samo laž i nacionalizam, vjera i fašizam to su vaši aduti