Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriptovaluta i fed. rez. su najveca prevara u historiji monetarnog sistema.
Kada budes shvatio Bitcoin, pomislit ces kako si glupo zborio. Nisi ni prvi ni posljednji.
Zimko ti koji si to shvatio sigurno si kupio bitcoine kad su vrijedili par dolara komad. Sad si superbogat a komentare na klixu pises iz ciste dosade
Trgovina po sistemu,.. traži veću budalu da joj prodaš...
To je bio lov u mutnom,odnosno prodaja magle.Svi bi kruha bez motike
Znači Bitcoin izgubio je od svoje vrijednosti oko 70%. Još jedna takva kriza i Bitcoin je propao ko Grčka osim ako neka jaka i bogata tvrtka tu kriptovalutu opet ne spasi.
Sad je vrijeme za kupovinu dok paničari prodaju.
Nisu izgubili, samo su promjenili vlasnika. Novac ne nestaje, samo promjeni vlasnika. Sve što je neko izgubio, neko drugi je dobio.
Mi koji smo udalagi, loše smo kockali 🤣🤣
Bit coin= Bit konj... Kriminalci pokusavaju da prodaju zrak!!!!! Gold je majka svih investicija.
Čuj. Vidi se da ne znaš
Zlato ima malo vecu vrijednost nego prije 200 godina... Stručnjače
Gdje su sad oni strucnjaci sto kad ih pitas sta odredzuje cijenu kriptovalute, samo znaju rec ponuda i potraznja. A to kao da nije slucaj sa paradajzom. Samo sto ja mogu objasnit sta stoji iza potraznje paradajza, a to je prvenstveno jer mi je potrebna hrana, i onda ako je bila susa paradajz ce poskupit i manje cu ga kupovat ako je bilo plodno bice jeftinije i vise cu ga kupit. Hajd nek mi objasne sad zasto je bitcoin pao?
yebo vas minus, de objasnite Bitcoin
bitcoin je pao zbog "defi" iliti decentraliziranog bankarstva. Uzmes 100 dolara, kupis bitcoin, zalozis bitcoin da dobijes pozajmicu sa malom kamatom. Kupis sa tim 80 dolara bitcoina, zalozis i tako u krug. Na kraju sa svojih 100 dolara imas vrijednosti oko 500 dolara bitcoina, bitcoin raste i tebi lijepo. Problem je kad cijena samo malo padne dole desava se kaskada gdje si ti prisiljen prodati, zatim cijena malo padne pa neko drugi prisiljen prodati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba toga sada nakupovati, samo da mi je znati gdje se moze kupiti jedno 1000 bitcoina.
1 košta 40.000 KM, ako imaš, lahko ćemo ti to završiti
Taj vazduh sto imaju u Bitcoinu uskoro ce biti nista.
sad treba kupovat