Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze koliko u Sirokom? Hercehovini? Ne pise
@gooUser1561564352 Tamo su ređeni! Sve je po zakonu :)
@gooUser1561564352 Ne pise niti ce pisati, dole odu i popiju kavu i vrate se ....
Bezveze opterete privrednika a onda iz budžeta od para otetih od privatnika daju nekakve poticaje na nepostojeću djelatnost na nezasađene voćnjake, na nepostojeću invalidnost iz rata?? Smanjite namete i onda derite kazne.
Nit volim gulikoze iz inspekcije nit ove koji ne prijavljuju radnike i iskoristavaju ih.
60 radnika neprijavljenih ... jada i cemera i bijede a te kazne sluze samo kao Harac i punjenje budjeta i to im je svrha ... treba kaznjavati ali treba prije svega djelovati preventivno i raditi na sve nacine da se olaksava poslovanje i zapsoljavanje ....
samo 60 ? Cccc
ha!
Jesu li bili kod Sirbegovica? Potnato je da je kod njega uvijek trecina radnika neprijavljena.
treba poresku zapečatit...... odakle njima pravo da uzimaju neke procente ?
*ne zeri*
medjugorje,medjugorje...siroki,citluk....
Mozda 60 prijavljenih{regularnih} ovo sve preko je neka caka.
Ljudi. Mi padosmo od posla. Zar mislite da je lako izbjegavati velike utajivače poreza. Mi se trudimo svakodnevno u širokom luku da izbjegavamo takve firme i prodajne objekte. Valja nama praviti veliku kilometražu i zaobilaziti ih. Da ne pominjemo sve manje iznose koji nam se daju. To je sramotno. Ne može nam biti ni za potrošačku korpu. Ako se ovo nastavi počinjemo štrajk. U štrajku nećemo jesti hljeb...............................samo meso pa makar pocrkali.
Fali para...Mička vam paterna lopovska...Bagro!!!