Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta god pogledam poskupilo duplo,neke stvari najmanje poskupile 20-30%,a inflacija kao 17% Koga lažu sjeme im se z4t®lo
Čuj 17.4% 😂😂😂😂😂😂😂 Valjda još ima ovih koji vjeruju u ove bajke. 😂😂😂😂😂😂😂
Idete li vi u naše markete?!
U njemackoj oko 9 posto, citava drzava bruji da bi moglo doci do 10 posto, pa njima da je 17 posto inflacija oni bi se objesili po njemackim sumama.
Taman toliko ste nastampali novca oko 21% vise novcane mase ima.
A sve poskupjelo 50 %.
ahahaha...kolaps...nema šta...samo se smijati mogu...nema mi druge...bolje umrijeti od smijeha nego od gladi
supljak sve je poskupilo najmanje 50 posto sto znaci da sad mozes upola manje stvari uzeti nego prije 2 godine
Hajde nam dajte samo jedan artikal koji je poskupio manje od 20%! O kakvih 17% vi pisete realna je 300%!
Inflacija skoro 20% ovdje na članku 30 komentara, a clanak o megan markle ima 50 komentara, dakle narod je ovca za šišanje
Vidim dobro mi pravo, nisam bio svjestan da je to zbog ovih 0,2 posto manje inflacije.
Ukidanjem kantona stdimoo.pet milijardi maraka
Tacno je manja, i bice sve manja, ali para u dzepovima.
Eto haman koliko je i PDV. Znaci u svom izbornim programu niko ne spominje PDV, a da ne spominjemo druge mjere za zaštitu ekonomije, samo blebecu da ima robnih rezervnih, evo ja im ne vjerujem, a ako ima to je onaj keks iz 1964 sto nam je dostavljen padobranima kad nam je Evropa uvela embargo na sve.
Trenutno je tako da siromasni postaju siromasniji a bgm i bogati postaju siromasniji.. recesija nije dobra ni za koga.. dok se ne nadju alternativni nacini napajanja fosilnim gorivima van rusije.. bice grbavo