Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba im kad seru po prugama dok im šarave šetaju po ulicama.
Bijeda i jad je ta Indija kakva sila.
I jeftinija nafta.
Nije pet milijardi dolara nego bi trebao biti 5 hiljada milijardi dolara - to se na našem jeziku kaže 5 biliona dolara a na engleskom 5 trillion. Neiskusni prevodioci naprave havariju s prevodom. 20 milijardi dolara je GDP BIH.
Ovi indijci sve nose na glavi, ruke im služe samo za pridržavanje tereta na glavi.
Mogla je i Bosna da su SDA kriminalci tamo odakle su i potekli - u zatvoru.
Ključni faktor je to što tamo SVI RADE ! A bošnjo boga moli...
Bijeda je to teška...
Pa ako drugi recimo imaju gubitak a oni rast makar bio i minimalan, onda imaju najveci rast. A vidim na slici mehanizacija je na visokom nivou.
Ti mislis da je cijela Indija kao na toj slici?? Mislis da nem ne guraju samo slike sirotinje.
Ti misliš ovo ti misliš ono, šta ti znaš šta ja mislim. Naravno da ima bogataša, ali naravno da tako mnogoljudnoj državi ima mnooogo sirotinje koja živi ispod svakog levela normalnog života Ali o tome nisam ni pisao u prvom komentaru.
Ne vjerujem dok Vučić ne izbaci brojke haha
Indija zabranila izvoz psenice Belaj
Neko se pretplatio na ekonomistu i zna prevoditi vidim :)
Nosi covjek metar drva na glavi.
Dzaba sve kad su peksini
Super slika na ovu temu.
Infrastruktura je ključna. Nacionalna mreža autoputeva je preko 50 posto duža nego što je bila 2014. godine KAZU NASI INDIJA vako nako al nas sisaju a nasa kraca za 20 posto od 2014 jer se suraspale ceste
Kina otpada,amerima treba neko drugi