Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u sarajevi se planiraju jos 3 dzamije- pomoc bratske saudije
Može im se,nalakše je tuđim novcem raspoređivati. Samo nek grade to se tebe ne tiče nek rade s svojim parama šta hoće.
Bratska Saudija ulaže u susjedne zemlje, a ovdje promoviše vjeru...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako nas fino svi zaobilaze u širokom luku...
Kupujte svedski namjestaj zato sto imamo fin logo. A mi vase necemo. Uci cete u evropsku unjiu ako budete uzimali nase proizvode i budete prodavali svoje sirovine po veoma niskim cijenama. A zauzvrat mozete slobodno putovati u Pariz da vidite hrpu zeljeza koje smo zavarili. Sretno i dobrodosli u eu.
Vjerovatno ce IKEA doci jednog dana i u BiH, za nas bi puno vaznije bilo da dodju investitori sa novcem iz zapadne Evrope i zaposle barem 10% od ovih 600.000 nezaposlenih a kvalitetnog namjestaja je uvijek bilo i u BiH
Gdje ima IKEA tu funkcionise drzava.. pozz negativcima :-D
nije niko budala da ulozi u ovu vukoyebinu
koji ce nam klinac..i ne moraju da dolaze,samo ce da otvore nekoliko radnih mesta sa platama od 250 evra i da prodaju namestaj slabog kvaliteta a proizvodnja nista...neka hvala
loptu na zemlju...ovaj protivnik se nikako ne smije podcijeniti. respekt za svakog protivnika, pa makar to bila borusija...
I Hrvati ce onu u Zagrebu brzo zatvoriti kad vide kakve su cijene a kvalitet veilko sranje.Prvi mjesec ce biti nize cijene (to jest promo)kao navlakusa a posle?.......vec vidjeno.
Zato mi imamo Tursku Bellonu..... truleži ni web stranicu nemaju.
Šta ćeš Bosno, nema ti druge... Razvijaj neki planinsko-mediteranski turizam, radi na infrastrukturi, da turisti i dijaspora mogu brzo doći i otići, prodaji prirodne resurse bez velike štete po turizam, smanjuj poreze i birokratiju. Kad neko kaže da vjeruje u ovog ili onog ili da je nacije ove ili one, ti ga po glavi i kaži mu da je to njegova stvar te da ne reklamiše više. Kad diskusija dođe u fazu uključivanju roditelja i seksualne prakse istih, ti zavađene pošalji proktologu na pregled. Sve u svemu, to ti je jedina šansa da raja jednog dana iole solidno živi. A znam, za sve ovo ti je potreban diktator sa moćnom zaleđinom, jer raja još nema toliki stepen razuma, da bi to sama sprovela u djelo.
Naravno Švedska IKEA uložila novac i otvorila radna mjesta. Da ne bi to bio Putin i Rusija i ruske firme. :D
Od prvog augusta bh carinici samo trljaju ruke... Imate li šta prijaviti? Nemam. A ovaj spakovani ormar, ova složena kuhinja u vašoj prikolici? Ah, to sam vozio u Zagreb da pokažem rodbini pa zapakovao - da se ne ošteti.
Uuuuh sreca fulise nas. K'o bi zeni zabranio da trosi...
A u BiH 2017.. Hidžretske.
ebemu misa..kao da zaobilaze Bosnu..a klix-redakcija voli ikeu, i to praaavooo