Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa trebinjskog kada polete Dodik i njegovih par saradnika( u helikopteru sa njive) - to ce biti povecanje za 300%!
Joj dje mi oduze temu...A slijecu niz Popovo polje dok Popovljani pale navijke sijena da im pokazu pistu
molim vas da mi ogovorite dobri ljudi : sa kog terminala polijecu avioni iz Trebinja? imam bukiran let Trebinje-Ouagadougu (Burkina Faso), ne mogu da nadjem "Departures"..
Sa terminala 6 imas let u 22:30 za Ouagadougu
Mogli bi
Ide nova linija Berlin Sarajevo ...Preko Banjaluke ali vazdusnim putem
Novi porast u junu i julu..via BRAZIL !!!
mora da raste....prosto mora haha
Damire posto mnogo diskreditujes Srbe i Bg posebno, de objasni mi onda ovu razliku. Bg aerodrom u januaru imao 30% povecanje i 270k putnika, a SA aero 6% povecanje i 35k putnika. Kako komentarises ovo?
Beograd je druga drzava i to nas ne zanima! Kao sto nas ne zanima ni poslovanje Heathrow aerodroma u Londonu!
Pa sta me boli dupe dal je transferni i ko leti odalte. Cifre su takve. Ili onda mozemo tako gledati za sve aerodrome? Koliko bi letelo preko najprometnijeg aerodroma u Instabulu da nema transfera iz cele evrope a i sveta? Pariz/London ne znam Budimepsta i svi ostali. To ne smes tako da gledas. Cifre su cifre Sama cinjenjica da preko BG idu sve vise transferi ukazuje i ko ce postati najjaci grad i hub aero za region..Nisam hteo da provociras, ali ti to odlicno radis mnogo puta sa svojim statistikama i pokazateljetima gde ti se svi smeju.
Naravno kad svi pobjegose iz drzave
Rast prometa na aerodromu čime uzrokovan? Da se nije možda digla magla?
Našem aerodromu zamjeram što ne radi 24/7, nego na prve jutarnje letove (tipa za Beograd) radi čekiranja moraš doći u 6 sati i stajati pred kapijom dok je ne otvore. U jednu ruku razumijem da je to zbog uštede na fiksnim troškovima jer iza ponoći nema letova, ipak nema smisla.
Kad drze monopol a digli taxe kao da je New York da spuste cijene taxe bilo bi to da valja ali eto nasa posla!
jest 15 eura eto ali puta citav avion i onda kompanija koja leti kaze e nama puno necemo! to mislim na kompanije kao wiz air niskobudzetne...
Da hoce stavit lowcost linije to bi bilo odlicno !!!!
Neka ne diraju Wizzair iz Tuzle, da vas nebi ljuta guja ujela!
Zar mislis da kao drzava imamo potencijala za letove Wizzaira i iz Tuzle i iz Sarajeva?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ne palite se previse, to zbog praznika, sad slijede gubitci
Ovo ljeto u Sarajevo dolazi milion turista insallah. Za vrijedne ,okretne i postene ljude ovo znaci sansa za profit za one druge ovo je bezze vijest.
fino fino :)