Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, suncokreti u Sqrajaevu preko svojih portalčića i tzv .novinarčića24 sata dnevno šire mrznju, netrpeljivost među tri naroda. Koji hendikepi
A ko su ti zivota to suncokreti? De nemoj reci da nisu oni koji su se posrbili i pohrvatili nakon Berlinskog kongresa 1878 godine?
Velika je razlika izmedzu suncokreta, I konjusara..
"SLJEDEĆI tjedan, točnije 28. srpnja, spojit će se Pelješki most. U noćnim satima tog dana ugradit će se zadnji segment čelične nosive konstrukcije mosta koji će time biti spojen u punoj dužini od 2.4 kilometra, od Komarne do Brijeste na Pelješcu." Molimo predstavnika hrvatskog naroda Ž.K. da potvrdi svoj dolazak, kako bismo mu mogli pripremiti lunch paket (boca viskija i sendvič).
Hocete i to platiti sadaka lovom francuskih i njemackih poreznih obveznika? A ko ce praviti party, Kinezi?
Hrvatima je uvijek islo od ruke; drumsko razbojnistvo i timarenje konja te napad s ledja.
Europski prikriveni klerikalni neofašisti koji izgledaju ko normalne osobe i ne otkrivaju svoju agendu javno,nego nam govore da treba još nekih uslova i još više napora i slična sranja,ili malo otvorenije nastupaju preko svojih igrača ko što su plenković milanović il čovića (koji ni svoju državu i njen suverenitet nisu zaštitili ) od nas samo prave Palestinu "light" u po Evrope.
Evropa je nebitna, bitno je da Amerika ne slusa konjusarsko misljenje..
Jest vala, meni kontejner banana u Pločama oduzeli.
Koliko ljubomornih komentara da je most od sadake... pa iza te sadake stoji znanje i trud i zakoni... da bi se moglo uzet ovu sadaku trebaš imat stručnjake svih polja građevinarstva, inžinjere sposobne napravit projekt i ekonomiste za napravit troškovnik... plaćati poreze i držati se zakona i propisa EU. Kada će za to biti sposobna BiH? Nećete dobit inžinjere pljuvajući sve oko sebe koji nešto rade... barem naučite koristiti računalo i najavit prolaz robe.
To Staša sad nam jedan kamion svijetlo zelenog prevezi
Pa i do sada se moralo najaviti i prijaviti svaka pošiljka ali hajde ti to bošnjama objasni.I naravno uvijek je druga i treća strana kriva. Pa kako misle prelaziti kada Hrvatska uđe u Shengen zonu i bude morala znantno pooštriti mjere.
Pokusavaju disciplinovati BiH, svakih par sedmica izmisle problem, pa ga kao rijese, jer su kao dobre komsije, imaju razumijevanja, i isto ocekuju od BiH. Bljak.
Ti izgleda nisi informiran da je Hrvatska u EU i da samo provodi EU zakone?
Gledaj Guzonja uhljebovaca ..
Cuj biti ce fleksibilni, a zatvaraju u 15h kancelariju?
Alo, avionom izvozite, neće jagode kalirati! Može i Srbija-Mađarska-Austrija....
ućerivanje europske uljudbre NASUHO! bravo braćo hrvati!
nedajte BANDI, MRŠ KUĆI hajvani!
Ziogu pa se pokaj’o Kokošarac. Idemo ka petom banu zbog ovog svalera
oni su vec postigli sta su htjeli u trenutku u kojem su htjeli ...