Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo na nekom kafanskom skupu se prica o milionima.
TRENUTNO bar kantonalno MinistPrivrede odjel Poljoprivrede izmedju ostalih dokumenata trazi od KORISNIKA SAMO ONE KOJI SU NAJSKUPLJI .....Otidjite novinari do resornih ljudi pa pitajte .....donesete im katastar ili imovinski/posjedovni list ONI TRAZE SKICU !!! Kao da on sa skice vidi nesto sto sa druga 2 ne vidi AHAA ::::SUSTINA JE DA NA SKICI UZMU 30 KM ........Znaci ako vec dajes daj bar nesto da vratimo nazad .....ma sve je sami MARIFETLUK.
Puno vas u sali. Baš ste dobili podršku u Hercegovini..
Seljak uzme lovu proda na pijaci a drzavi šipak Sta dajete pare koji djavo
Niko više ne spominje neophodnost ministarstva poljoprivrede na državnom nivou!!!??? Ni Zakon o poljoprivredi BiH, usvojen 2008. godine, gdje se spominje poljoprivredno zemljište....
Ministre kad ćete pozvati EU4Agri da radi po zakonu? Tu su samo da pričaju šuplju da pomažu poljoprivredu BiH, a njihovi službenici u UNDP (sve naša raja) uzimaju llovu, ugrađuju se sa par firmi iz Sarajeva i od toga 99% poljoprivrednika nema ništa.
to znaci isto ili cak manje novca s obzirom na inflaciju 🤡
Kakvu nadležnost u poljoprivredi ima Zvizdić, pitam za jarana?