{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


HETA BiH obilježava prvu godišnjicu poslovanja

F
18.11.2015. u 12:07
0
3
HETA BiH obilježava prvu godišnjicu poslovanja
0
HETA BiH obilježava prvu godišnjicu poslovanja
HETA ASSET RESOLUTION BiH sinoć je obilježila prvu godišnjicu poslovanja u Bosni i Hercegovini.
Prijemu koji je tim povodom upriličen u Sarajevu prisustvovali su partneri kompanije iz različitih oblasti poslovnog i društvenog okruženja - predstavnici bh. i međunarodnog bankarskog i finansijskog sektora, poslovne i investitorske zajednice, kao i predstavnici medijskih kuća.

"Sedamnaestog novembra prošle godine uspješno smo preuzeli veliki portfelj nenaplativih potraživanja na upravljanje, to je transakcija koja će zauvijek ostati upamćena kao prekretnica u bankarskom i finansijskom sektoru u BiH", kazao je, tom prilikom, generalni direktor HETA BiH Manfred Gram.

HETA je prva i jedina kompanija za upravljanje imovinom i potraživanjima u BiH sa misijom da osigura da različite vrste imovine, koje stoje blokirane godinama, budu revitalizirane i dostupne za prodaju. Zahvaljujući ovakvom načinu poslovanja i raznovrsnom portfelju komercijalnih, rezidencijalnih i industrijskih nekretnina i pokretnina, HETA je u poziciji predvodnika novih investicija u BiH i prva adresa za bh. i međunarodne investitore.

"Koncept rješavanja omogućava nam stvaranje nove vrijednosti. Ovo je cilj ka kojem su usmjerene sve jedinstvene mjere restrukturiranja i revitalizacije koje imamo na raspolaganju, kao i prilike za investiranje. To je ono što je važno i što je ovoj državi doista i potrebno", dodao je Gram.

Biti prva i jedina kompanija u ovoj oblasti podrazumijeva veliku odgovornost, ne samo kada je riječ o postizanju poslovnih rezultata, već i u kontekstu pravilnog razumijevanja ove specifične poslovne djelatnosti, saopćeno je iz HETA ASSET RESOLUTION BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: