Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOŠ JEDNOM , uzmite moje ime u usta, ZAPAMTIĆETE ME DO KRAJA ŽIVOTA. Reče Sebija Izetbegović uposleniku KCUSa u očitom aktu mobinga. A da li je tu i nešto više ima državno tužialštvo. Jer muž njene Sestre legendarni ŠAJA je u presretnutom razgovoru sa NJENIM MUŽEM BAKIROM IZETBEGOVIĆEM prijetio nekima CRNCEM koji hebe djecu !! Crnac je u krimi žargonu bliže i šire familije Izetbegović PLAĆENI UBICA, kao oni tamnoputi CD ROMOVI na Ilidži koji ubijaju mijenjanjem CDa !
Tonski zapis: http://www.zurnal.info/novost/20082/pomeni-me-jos-jednom-zapamtices-me-za-zivota
@Ja Jesam Alien Eh po tome se više ništa ne može uraditi, samo pohapsiti i oduzeti svu imovinu. Po zakonu, ako ga ikad bude. PA sa njom nešto za narod jer nije mala. A kome je naroda sa Fahrinih plakata pomogao e hebo sam ga. BiH je sad stovarište svjetskog smeća i praonica prljavog veša.
...ne nafataše se hrvati hernadija.
Idite gdje hocete ali Ine i Energopetrola se okanite Radnike ste doveli na prosjacki stap
Od kako sam se rodio, cini mi se, pricaju o Molu i Ini.