Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar ne postoji fakultet u širokom brijegu, travniku, kiseljaku??
@Rusty Zato i vape za kvalificiranom radnom snagom jel da
@fantom slobode većina gazdi su takvi, što više para to teža marka
jos kad bi htjeli da pristanu da rade za 400 KM kako bi "poduzetnik" mogao kupiti najnoviji mercedes
Potrebno je da poslodavac posteno plati...a ne mizerija da bi se bogatile glavonje !
vama ne treba kvalificirana radna snaga.... vama treba kvalificiranih robovskih budala.....koji ce bit zahvalni sto imaju poso cak i kad nema plate......
Naravno, logično da će biti nedostatak jer šta će lik sa takvim zanimanjem u Hercegovini? Da samo bude dio statistike? Još i gladan? Ma dajte ba ne budite smiješni
Treba i meni jedan Poljak da mi zamijeni zupčasti , španer i vodenu pumpu na parkingu za trećinu cijene.
A jest i puno braćo draga zamisli ti čitavih 300 i nešto nedostaje a sa druge strane pola miliona nezaposlenih ima logike!
Ko je lud da se svaki dan tušira i iskašljava crni šlajm od brušenja i varenja za 500 km ......pola plate potroše na šampone i vodu.
pa nisu ni ljudi više blentavi da rade za crkavicu... bolje sjedit kući nego radit za male pare
Odlicno razmisljanje. Kao i vecina mojih kolega. Ja sam poceo da radim posao za 250 km a goriva trosio 300 mjesecno. Sada isti posao radim za 8000 km a imam i privatnu firmu. Samo ti tako nastavi .. .sretnoooo oo
@kraftwerk ma pusti ga... privatnik kapitalista priča iz njega...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dok skutori peru guze njemackim penzionerima njihovi kofol tajkuni traze radnu snagu
Treba li vam pravnika, ekonomista, zurnalista, socijalnih radnika, ucitelja, profesora .... to je sad in pa makar bio i na birou. Kakav crni građevinski radnik pa da nedo Bog nađe posla, da ispusti mjesto u bašti kafića.
Hrvati u BiH drze 60% ekonomije, a cine 14% stanovnistva. Nije fer da placaju toliki porez Sarajevu. bolje bi bilo da se odvoji Hercegovina. Postala bi Svicarska Balkana.
@tuzlak458 Pa i nije bas suplja. Oni drze skoro citavu distribuciju, a kod nas uglavnom najbolje ide trgovina.
@tuzlak458 Nema veze radna snaga, nego kapital je vazan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)