Privreda
13

Herbal Spa otvara novi centar za Ilidži

Klix.ba
Godinu i po nakon otvaranja luksuznog spa centra uređenog u azijskom stilu koji je namijenjen samo damama Herbal Spa na Pofalićima, uskoro će biti otvoren novi centar na Ilidži.

Otvaranje novog centra je planirano u martu 2016. godine, a nalazit će se na Ilidži u ulici Mustafe Pintola 31. Otvaranjem ovog centra bit će zaposleno 15 radnika sa zvanjem fizioterapeuta i kozmetičara.

Vrijednost investicije je oko 380.000KM, dok je projekat radila firma AD FUNDUM.

Za razliku od spa centra na Pofalićima, čije usluge mogu koristiti samo dame, Herbal Spa centar na Ilidži će svoja vrata otvoriti i muškarcima.

Za objekat na Ilidži karakterističan će biti na foot spa, odnosno njegu i masažu stopala. Ovaj spa će biti posebno opremljen i dizajniran za ovu vrstu masaže što će Herbal Spa činiti jednim od prvih spa centara u Bosni i Hercegovini koji su specijalizirani za ovakav tretman.

Herbal Spa, sa svojim profesionalnim i edukovanim osobljem je osmišljen da svoje posjetitelje odvede u neke druge dimenzije.

Herbal Spa će otvorenjem novog centra na Ilidži dostići ukupnu investiciju preko 1.000.000 KM.

Sa više od 90 usluga u ponudi u kratkom vremenskom periodu postao je prepoznatljiv spa centar sa jedinstvenom ponudom.

Neke od jedinstvenih usluga koje nudi ovaj spa su: masaža vatrom, đumbir masaža, marokansko i tunižansko kupatilo, tretman za kosu sa vrućim uljem, aloe verom i đumbirom, tretmani lica sa kolagenom i zlatnim česticama itd.