Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Energoinvest je bio najveći poslovni i ekonomski domet ove zemlje u titino vrijeme. Trenutno je alat za pljačkanje građana u ime sda oligarhije a i za preživljavanje par stotina sda uhljeba namještenih u ovoj firmi.
Ova ti je primjer tog uhljeba. Nije uopće inženjer što bi trebao biti generalni direktor kako je bilo u sretna vremena. Za njenog vakta nije dobila značajniji ugovor iz domena trafostanica ili dalekovoda što je osnovna djelatnost firme. Ugrađuje se u cijenu plina i Fadilu je iznajmila zgradu što je neko drugi napravio. Vrhunac pameti i managementa.
Nije šija neko vrat.
Bečarević je 2.godine bio na bolovanju a vodio se da je savjetnik u BH Gasu a bio je i jedan od direktora u Energoinvestu odakle je pobjegao sa suprugom u BH Gas.
Vi ne diktirate cjenu gasa nego nas pljackate,govoris kao da umjesto gasa prodajete vodu ili jaja pod bubrege.
Ima li ova državljanstvo! Ne barata baš sa padežima najbolje!?
Pa i niste mu bas odgovorili argumentovano
logicno je jedino ovo, da ti sto odobravaju dizu za 5 kf a tih 5kf ce rasporediti na nacin da 3kf ide za politicke stranke a 2 ostaje energoinvestu
Vi lopovi i pljackarosi diktirate cjenu i enormno se bogatite na sirotinji moja zivi sa 538 km. Kako vas nije stid i sramota da mi gladujemo a vi imate milionske dobiti. Ko je ovdje lud mi ili vi.
Hajde trojka rijesite i ovaj Energoinvest i te ministre koje navodi direktorica. Ako ima dobre volje smanjit ce se cijena plina da ljudi mogu dahnuti i fizicki i finansijski kad dodje zima . Pogusit cemo se od lozenja ovog cumura i drva , to nije vise normalno . Treba ljude stimulisati da plin koriste .
Neka i energoinvestovci malo prodisu. Dugo godina su bili u dubiozi pogotovo za vladavine brankovica i cengica
da prodišu na mom novčaniku? Ma bježi....
Iz iste dinastije nesposobnjakovica i ova ubleha potice
Jos da znaju izracunati procente. Ako je pocetna cijena neceg 1,095, a krajnja 0,797 onda je to snizeno 27,2%, a ne 37,4%. Za kolicnik se u ovom izracunu koristi pocetna, a ne krajnja cijena.
Ovaj pajac od tzv. "ministra" stvarno postaje dvorska luda..
Sjednite svi zajedno za stolom i dogovorite se ko koga ovdje zaj... va.
Idealna prilika(pred izbore)da vidimo kako ce ova vlast reagovati u toku zime na cijenu plina i olaksati gradjanima da sto manje koriste ugalj,loz ulje i sta vec ne,a smanje i zagadjenost zraka. Narode pamtite pa tako i glasajte !!
Radujemo se presudi iz Ciriha
Da li ti ili neki drugi direktor pokazali PRAVI UGOVOR za bilo koji period jer svi direktori kažu da se ugovori potpisuju (lupam) svakih 3/6 ili 12 mjeseci.Znamo mi da gladne političarske oči hoće da imaju što veći priliv novca veća primanja i sigurnost kupite od auta odijela promjene namještaja itd.
Uf uf uf ali volimo laguckati to je čudo jedno