Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
višak radnika & manjak naplate. zvuči poznato.
Drzavna firma, koja ima monopol, nema apsolutno nikakve konkurencije i ne ulaze skoro ni marke posluje u gubitku. Kako? Nije ovo samo u BL, ima ovoga u cijeloj drzavi
slaba izolacija haman
A naplacuju 200KM mjesecno u sezoni i skoro 100KM mjesecno van sezone, jos slabo griju, cim se sunce pojavi, moze biti i 10 stepeni vani oni odmah prestaju grijati i opet u gubitku.
Gubitak iznad visine kapitala....ovo treba pod stecaj hitno
Srpska posla :D
Sve mi nešto govori da će se ove zime banjalučani baš ugrijat . . . Oni pametniji među njima čiste dimnjake i drva dovoze ( dok još ima ? ) . . .!!!
Nije to gubitak , krađa je to baki moj , svaki gubitak bilo koje fabrike je klepanje para .
Jesam li dobro izracunao? "Gubitak 19,9 miliona + vrijednost firme+"neobjavljeni gubitci= cijeli gubitak".Zbog dvije nepoznanice u tekstu jos se ne zna koliki je.
Zasto se ne pokrene stecajni postupak? Agonija Toplana Banja Luka je kao GRAS: rupa bez dna! Medjutim Sarajevo sebi jos uvijek moze priustiti GRAS, a Grad Banja Luka nema sredstava za Toplane. Ako Vlada RS-a ne uskoci, gasenje je neminovno.
Nije gasenje problem,kao ni hoce li biti il' ne biti grijanja.Problem je sta sa uhljebima!
_"Gubitak banjalučke Toplane za oko 20 miliona KM veći od kapitala" TOPLANE SAME SEBE LOŽE. :))))) Sve do nestanka.