Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pasti će sistem za sat vremena
Pao!!!!
Pao sistem vec.
Znači, ovi što budu kao u sistemu vaučera, samo će podignuti cijene za cca 200km i ti kao korisnik u biti nemaš nikakv popust, a oni imaju extra profit od 200km. Bravo naša vlada, još jedan potez, uzmi sirotinji, podaj tajkunima.
Ja sam slikao sve ponude na sve tri platforme prije nekoliko dana, pa ćemo uporediti hoće li biti baš ovako kako svi očekuju.
Kupio. Brzo i jednostavno. Boravak za dvije odrasle osobe i jedno dijete, u Mostaru sa dva noćenja, polupansion, uključen turistički cjelodnevni izlet cabrio busem Kravice, Počitelj, Blagaj...Doplatio samo 100 KM.
Da li je neko imao srecuuuuuu, mislim stelu da prodje na konkursu HAHAAH. PS sjetimo vam se familije vase, sto ste digli cijene pred ovu muljazu, djeca vam u rikverc hodala, AMIN
Kakvi su to lopovi. Vauceri od Oktobra kao da imamo odmore svaka 2 mjeseca.
citam komentare i sokirana sam. vlada izdvojila sredstva, i to 10h vaucera, ali ljudima malo...pa sta treba, da vas posalju sve dzaba na more? evo vauceri jos stoje, dakle nisu rasprodati za tren.. mozes otici negdje fakticki za50 maraka..i to vam lose. pa nemoj ici, niko vas ne tjera. poskupili ugostitelji cijene? ima li to vezesa vaucerima vlade? mislim da nema, to je (ako je tacno) gramzivost ponuđača. fakat, ne se*ite vise
Gdje Neum nestade?
Podigli cijene duplo. Ja sam prošle godine hotel Pahuljica na Vlašiću preko ekupona platio 79KM, sad 94KM sa umanjenjem od 200KM.
bogami ja kupio, ima sve ne lažite nego ste informatički nepismeni ili jako zlobni
hahahah, crkli serveri
Vaučeri čista pljačka i kriminal. Samo ako preko tri odabrane platforme rezervišete odmor u BiH, možete dobiti vaučere. I to isključivo za ono što te platforme imaju u ponudi. Ako šta rezervišete za odmor u BiH mimo tih platformi, jer platforme to nemaju u ponudi, onda ništa od pogodnosti. Čista diskriminacija i prevara.
ja i zena vec... po kupon .. haha poyy bjenici
Ovi sto dodju preko vaucera ce imati poseban tretman, sobe pod palubom, sam kuhas ili jedes sto je ostalo iza regularnih gostiju. Diskriminacija na djelu. Edita, raus!
Mogu li ja, ko fol uplatiti Blancu a da 200 KM podijelim sa recepcionerom? A da ne idem. Nad dvoje 400, neka dam pola Sarcu, ostahe 200. Ovako razmislja prosjecan BiH drzavljanin, svih nacija.
svih etnija* ne mozemo nikako imati vise nacija u drzavi ako je nacija=drzava
Korupcija na vidiku. Nista nije transparetno. Imaju avione i drzavna auta da idu na godisnje, taman jos djeci malo dzeparca i et. A ti bijedo……………
ekupon ne mozes otvoriti od navale, jos danas dok ne skontaju da od toga nema nista, platis vise, iskoristis 200 i na kraju umislis da si platio manje, a platio si isto kao i ponuda sto je bila prosli tjedan
10000 vaucera a u državi imas sigurno jedan milion koji bi isli na odmor ma bruka