Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naseljavamo Lukavicu lagano
Pa bolje i ovo već da se kupe u Njemačku. U mene brat godinama gore kad dođe vamo ko da je 77 CD-ova progutao ta će jadnik gore nema s kim mi pričati.
Tako ćemo ugasiti tzv rs kad budemo većina u toj tvorevini.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Tako i treba da se naselimo tamo i citavu zemlju pokupujemo. Svako ide gdje mu je jeftinije.
Nažalost Federacija se brže iseljava nego Republika Srpska, ali je uvijek dobro imati stan u inostranstvu.
Nemojmo zaboraviti da to nije Istocno, nego Juzno Sarajevo.
Stanovi u Lukavici sa stanovista kvaliteta su puno bolji nego u Kantonu / najbolji primjer je Tibra /a i naselje je urbanisticki jako lijepo ukomponovano.Siroke ulice,dosta zelenila,setnice a sve zgrade su gotovo iste visine sto je jako pohvalno.E sad da li ce neko tamo i kupiti stan to je druga prica a i njegov licni izbor.Pricati o nekakvom naseljavanju / na etnickoj osnovi / je zesca glupost.Ljudi idu tamo gdje im je jeftinije i kvalitetnije.
Ama ko bi normalan kupio stan tamo?
Ja nebih i kada bi bilo dzabe....
Nemojmo zaboraviti da to nije Istocno, nego Juzno Sarajevo.
I nije Sarajevo uopste
Ne bih da mi dzaba daju, sutra da se zarati prvog bi me isjeckali na komade.
Pametno osmisljena gradnja, moderno, prilagodjeno svima, parkinga dovoljno i za goste, igralista, sportski i rekreacioni tereni, voda, plin, struja, internet, saobracaj, blizina planina, centra grada, aerodroma,... trgovine, banke, apoteke, ambulanta, skole,... cistiji zrak, sve na cca 2-3 km². Sve sa normalnim cijenama. Plus dobre komsije.
Neka, bas mi je drago da Bošnjaci muslimani opet naseljavaju RS, srce ko Banja Luka!!
A Bugojno ! Niko ne spominje Bugojno . Alooo
Nije tačna informacija da je 1500 KM prosječna cijena kvadrata u Lukavici. Bilo možda prije godinu dana.
Pričekajte porez, u tu je u RS-u druga priča.
Ima se, moze se
Najjaci si mu ovi sto pricaju "pa za 5 minuta si u Sarajevu gdje mozes kafu normalno da popijes", kao da se cijeli zivot vrti oko kafe. Definitivno treba samo o kafi misliti, a ne o skoli u kojoj ce dijete ici ili o bolnici u kojoj ces se lijeciti, pored svih drugih stvari.
Meni su ove zgrade u istočnom bas cool i nekako ima finog prostora
Zalosno..
bošnjačka invazija na repablik of serpska