Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al stvarno nam je grad puno ljepsi za razliku od predhodnih godina. Puno vise desavanja, projekata, atrakcije itd. Svaka cast Skaki, koji je odusevio sve nas svojim radom...
Još da je text počeo mjestom održavanja ovog događaja.... Ovako pročitah al ko da i nisam.. GGGDDJJJJEEE....KLIKSEEEE....
Sarajevooo jeee preporodenoooo i konacno sam sretna sto zivim u jednom evropskom gradu
Kada sve uzmemo u obzir Sarajevo nije moglo imati boljeg gradonacelnika od Skake!
Ja bih ovom gradonacelniku dao mandat do kraja zivota!!! Sta je covjek uradio sve za ovako kratko vrijeme, najmanje sto je zasluzio jeste da ostane. Bravo Abdulah Skaka!
Maa bravo grandocelniceeeee sa Vamaaaa postajemo broj 1 na list top evropskih destinacijaaaa
Po ko zna koji put Grad Sarajevo salje sliku primjera jednog eveopskog glavnog grada
Koliko god da nadjemo stvari i problema koje imamo u Sarajevu,ne smijemo zaboraviti da je ovo ipak nas grad i da svi trebamo biti ponosni na njega, a posebno na ovakvog gradonacelnika kakvog imamo!
Odlicna vijest za sve ljude koji se bave turizmom, a i za sve nas. Puni toga se uradilo za ovaj grad i to se itekako vidi!
Ponosan na nase Sarajevo! Bravo Skaka
Ovakve vijesti nam trebaju, pozitivne i lijepe. Naravno nismo ih prije mogli imati kad nismo imali ljude koji se trude da uljepsaju ovaj i ovako najljepsi grad! Sve pohvale!
Pa naravno kada imamo najboljeg gradonacelnika u historiji Sarajeva, koji je na sve nacine omogucio da nas grad bude u centru evrope po brojnim projektima!
Vlast trebaju da ociste grad i da se ne brulaju pred svijetom! I to malo turista sto dodje se ibrete peksinluku, prosjacenju, dzukelama koje u coporima hodaju gradom...
Jeblo vas više Sarajevo. Ko da ne postoji ništa u Bosni izuzev Sarajeva. Jeblo vas i Sarajevo i Banja Luka.