Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao je dr.Znaci Elvedin Grabovica !
Znači šampion! :D https://www.youtube.com/watch?v=tQOhvLaDGPM
U struci sam i ne mogu vam opisati sta je od ovog novca oprato. na razna istrazivanja, rane nabavke, koje su dobijale neke kvazikompanije i rade po suludim cijenama. Haos
METLA U ELEKTROPRIVREDI ,NABAVNA CIJENA 50 KRVNIH ZRNACA
Ali pošto nije ništa uloženo u zaštitu od poplava...
PODIZVOĐAC POSLOVA JE ITC IZ ZENICE TRENUTNO NAJVECA MAŠINA ZA PODMAZIVANJE POLITICARA SVE RADE U DOGOVORU SA NJIMA
Od toga je barem pola otislo u nase patriotske stranke preko postenih javnih tendera i sl.
toliko negativnog misljenja...toliko mrznje prema ovom covjeku i svim drugim radnicima u elektroprivredi..samo je dokaz naseg primitivizma...vjerojatno vas/vas boss iz gusinja dobro placa da sve pozz u ovoj bransi i uopce u bih..dobro popljujete..smradovi!
Kada se posteno radi ima se i para i ima se za uloziti,a ulaganje nam je potrebno da napredujemo.
Bogami si hrabar privrednik,560 miliona nije mala stvar.Ja nemama habrosti da ulozim 2.000km za otvaranje firme.
Lijepe vijesti su uvijek dobro dosle...
Tako tako, treba ulagat u kOkanj :)
ovo su vrlo pozitivne vijest u ovom teskom trenutku za BiH, bitno je jos vise ovakvih investicija posebno sada kako bi se sto prije zemlja oporavila
Dolaskom Grabovice na mjesto direktora EPa stnaje u ovim preduzecu se konacno normalizovalo,dobit je enormno uvecana,ulaze se u rudnike,transparentno se posluje.
Otkud znaš?
Znam zato sto sto postoje redvizorski izvjestaji ako uopste znas sta je to.Postoje i Rudari kojima su prvi put primanja izjednacena sa radnicima EPa itd.Ali Rudari su nebitni jeli tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)