Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amko, Bingo, Hifa, Sve je to nedodirljivo
Mamu im ratno profitersku heben
@Piklic samo ro.ot spustio cijene da nije njega pola BIH bi bilo gladno ovi bi drigi brasno po 50kmprodavali da bog da mu alah dragi dao sto mu je najmilije i za ramazane i bajrame je tako svaka mu cast spasio je jadne penzionere
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Molimo spiskove ko je bio pošten, a ko nije da se zna, javano!
amko komerc digli cijene osnovnih zivotnih namirnica
@_Reds_ Da, ako već neće javno da kažu ko je prekršio, neka javno kažu kod koga nisu pronađene nepravilnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozda da malo kontroliraju i uvozni lobi koji dize cijene ... aaaaa njih ne smije niko dirati...
Pa eto posto na oni nece da kazu koje su to radnje,fino se na fb napravi grupa s tom temom i lijepo svi kacimo racune i navodimo imena trgovina,sve javno i transparentno i to je to.
300.000 podijeljeno na 200 radnji je 1500 km, jel vas stid da je tolika kazna samo?
Jesmo pogan narod
Dizel 4 i dizel 5 je jedno te isto gorivo. Ni rafinerija ni zakon ne poznaju gorivo Dizel 4. Pumpadzije skidaju samo cijene Dizel 4 dok peticu ostavljaju na istoj cijeni pa kad bude poskuplnenje dignu peticu za 10 feninga i eto opet marze od 0,50 feninga. Inspekcije uopste ne kontrolisu naredbu o ogranicenoj marzi od 0,25 feninga. Sramota!
U Krajini (pogotovo Bihac i Cazin) dizel nije ispod 1.81 KM/l sto je KRIMINAL, ako je marza ogranice na na 0,25 feninga. Vidite da je dizel 1,50 KM/l u B. Luci, Prnjavoru, M. Gradu pa cak i u Sarajevu na pojedinim pumpama. Ocigledan kriminal i posao za nadlezne inspektore. Da li ste toliko slijepi ili sta vec??? :(
Nista novcane kazne, sve je to sitno u odnosu na profit koji ostvaruju na tudjoj muci. Jedino ispravno oduzeti dozvole za rad i trajno zatvoriti, sve su to bivsi ratni profiteri ili njihovi nasljednici, fuj sram ih bilo.
bosni kad ti.dodje plava koverta zns da nije nista dobro kae mater evo je.plava daj mi tabletu
Zivim u Americi, ovdje se ide u cuzu za "Price Gauging" profitiranje na tudzem zlu...
U amku sto dohvatis odpadne ti ruka koliko je zara u mini market kola 1.25l bila 1.80km sad 2km kola 2l bila 2.50km sad 2.80km ovi dizu cijene kao njima treba kao da je njihova porodica samo ziva
za kruha vam trebalo da bog da
Covjek fino rekao, ko god je podigao cijenu neosnovano uzmi te mu dozvolu za rad i nece imati prilike da zaradi te pare V. Putin Za neosnovano podizanje cijena maski :)
I Sajo na pijaci poskupio FM cigare sa 3.30 na 3.50 KM. Kaze dobavljac mu pao na granici pa svi digli zbog tog cijene veca poraznja od ponude.
@krik naglas j. E. Bo majku vazda iste fore prosipaju evo vec godinama. Svaki dan im padne neko na granici i dignu cijene.
@krik naglas pao na granici od ljubuskog do sarajeva
Bistro majstori!
Ne mogu cijene biti iste.. Niti moze drzava diktirat cijene.. Nije komunizam
@TheYupppie2 ne samo da nije komunizam.. Nego ni u komunizmu nisu mogli
@TheYupppie2 zato je i propao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kaznjava li bajna inspekcija i dobavljace koji su digli cijene