Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam glasačima u Goraždu 😀😀😀😀😀😀😀
BiH obiluje vodama i šumama,ali zato su nam najskuplja drva i voda.
da nam je odnos cijene i kvaliteta vode uskladjen, cijena bi bila da JKP svaki mjesec treba platiti 2KM po potrosenom litru. Jedan sma od mnogih koji ne smijemo piti vodu iz zdravstvenih razloga.
Dobro je nama, cim mi idemo na koncerte po 30hilj ljudi, kafe, auta na sve strane..Dobro je nama 😉
Pa nisu samo u Goraždu povecane cijene.
Sad če se Goražde mapojiti kad krene voda iz tunela HRANJEN
Nie smece skupo.. Kod nas u stanu od 40kv -11km,,kod nji je to 4km
Trojka.. i u Sarajevu su najavili poskupljenje.
Jaka vlada sitnica je to za njih ..
Nek je i gore al’ samo sa nije SDA.. što bi kontraobavještajac Nenad Fake TV rekao
Nisam protiv cjene usluga ako imam redovnu i kvalitetnu vodu . Ali za odvoz smeca tu postoji jedan veliki problem . Nedostaje nam kultura sortiranja razni odpadni materija, nego sve strpamo u isti kontener i odvlaci se izvan grada i pali a mi udisemo tj ljepi miris.
Pa najjace mjesta gdje takozvani Pausal kaze jedan mjesec 20 km jedan 25 jedan 30 pise potrosnja prosjecna vasa a šaht zakljucan gdje sat haahahahahahahahahahahah